Nie jesteś zalogowany.
On je robi ZA DARMO. do fillerów w dodatku, których np. ja nie oglądam. Nie rozumiem was ludzie.
Btw. W sumie to nie wiem jaka jest ich jakosc bo nie ogladam fillerów jak mówiłem ;p
heh od tego czekania zaczolem ogladac air gear hatake zrob jeszcze napisy do epka 24 i 25 Air Gear. Pozdro:)
Co do czekania na końec fillerów, myśle że warto zapoznać sie z nowym terminem: 100 fillerów = 1 forint. Węgrzy już dawno doszli do tego że warto stworzyć taką nazwe, ale żeby tak nazywać walute to już chyba przesada, ciekawe czy "naruto" ma z tym coś wspulnego. Jak nie to w końcu "Polak, Węgier dwa bratanki...", oni swoje fillery mają od dawna teraz pora na nas. Ale i tak ja tam wole złotówki od fillerów i to zdecydowanie .
Więc za ile forintów koniec fillerów?
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-10-15 21:16:39)
ale macie problemy -_- Naruto to nie cale zycie, gdzie sie wam spieszy (zwlaszcza, ze to tylko fillery) ?
franko zaraz bedą ci jachac hehe zobaczysz że znowu poruszyłes temet filterów:P
sorki fillerów, nowy tu jestem ale dzieki za info kazik:P
Ostatnio edytowany przez siwy8787 (2006-10-15 20:55:22)
Siwy: a niech se jadą mnie to bawi, a może ludzie zanim zaczną mnie jechać nauczą sie czegoś o Węgrzech. Więc ogulnie nie jest źle, btw myślisz że temat napisów do fillerów jest lepszy od tematu fillerów, bo mi to nie robi żadnej różnicy:P
No wkoncu sa napisy. Dzieki hatake
NAPISY NARUTO 202-203-204 JUĹť SÄ! PANIE I PANOWIE PROSZÄ SIÄ NIE RZUCAÄ JAK ZWIERZÄTA!
EDIT: proszę nie robić śmietnika w komentarzach!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-15 22:59:35)
czy wy myślicie ze dotrzymałbym do zrobienia napisów? mnie zupełnie faluje czy to po angielsku czy po polsku...
tak samo, Kyou Kara Maou oglądam juz 53 odcinki wszystkie z angielskimi hardsubami... nic a nic mi to nie przeszkadza a rozumiem w 100%, nie wiem czemu sie czepiacie kogokolwiek o jakies napisy... Hatake... ja ci naprawdę wspolczuje... jak zrobiłem z nudów napisy do 2ch odcinkow flame of recca to jak przestałem to juz 4 osoby pytały dlaczego... to u ciebie ta liczba rosnie pewnie o jedno zero? a odnośnie flame of recca to mam zamiar zrobic kolejny sub... bo jak ja sie za to nie wezmę to chyba nikt tego nie zrobi
Hatake'mu należą się brawa za cierpliwość i podziękowania za robienie napisów do Naruto a szczególnie do ciekawych jak zeszłoroczny śnieg fillerów.
Naruto zaczął w naszym kraju rosnąc do manii okultyzmu, a na pewno do czegoś w stylu dbz (niezdrowej fascynacji).
Zachowania "fanów" tego tytułu zaczać można porównywać do zachowania kibiców i "kibiców" polskiej piłki na stadionach. Ciekaw jestem co sądzicie o takim porównaniu.
PS: Jak nie zapomnę to poruszę to na panelu o tłumaczeniu (na BACE)
Kisiel, jak chcesz to na Asuconie też możesz (joke)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-16 00:02:16)
Bym mógł jakbym jechał. mam nadzieję, że zobaczę cię na BACE. Jak tak to albo mi przypomnij albo sam dorzucaj swoje 3 grosze - uzbiera sie pokaźna sumka jak każdy to zrobi
Bym mógł jakbym jechał.
mam nadzieję, że zobaczę cię na BACE. Jak tak to albo mi przypomnij albo sam dorzucaj swoje 3 grosze - uzbiera sie pokaźna sumka jak każdy to zrobi
hehe xD a co nie jedziesz? myślałem, że jedziesz, bo tak mi strusic powiedział no ale dobra, a baka teraz, hehe wątpie, raczej w tym roku nie będe:P ale za rok...:D
Wiem że to was wqrwia ale taie pytanko kiedy macie zamiar przetlumaczyć najnowszy 3 odcinkowy naruto? Bo od jego wyjścia na net mineło troche czasu a napisów nie ma
Kisiel napisał:Bym mógł jakbym jechał.
mam nadzieję, że zobaczę cię na BACE. Jak tak to albo mi przypomnij albo sam dorzucaj swoje 3 grosze - uzbiera sie pokaźna sumka jak każdy to zrobi
hehe xD a co nie jedziesz? myślałem, że jedziesz, bo tak mi strusic powiedział
no ale dobra, a baka teraz, hehe wątpie, raczej w tym roku nie będe:P ale za rok...:D
Tzn. jeszcze nei wiem czy będę na Asuconie. Szanse są 60/40 na niekorzyść bycia.
Za rok to nie wiadomo czy znow nie będzie baki wszystko sie może zdarzyć ale bądźmy dobrej myśli.
Gwoli przypomnienia: 4-5 listopad, Wrocław, B.A.K.A. Y2K6
Wiem że to was wqrwia ale taie pytanko kiedy macie zamiar przetlumaczyć najnowszy 3 odcinkowy naruto? Bo od jego wyjścia na net mineło troche czasu a napisów nie ma
link - już będę miły i dam linka...
ale ten tekst przekracza szczyt głupoty xD
Kisiel: no właśnie, początek listopada, to sie z mamoną nie wyrobię, a Asucon na końcu więc lepiej dla mnie:P a czemu tak niekorzystnie na ten Asucon? ;]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-16 00:32:15)
Buahaha
No nie moge poczytajcie kilka postów wcześniej nie dawno było info że są napist do tego odcinka!