Nie jesteś zalogowany.
JaDaK znam angielski heh , ale nie wybitnie płynnie, więc zawsze trza sie troche wysilic. Wole jezyk polski, bo w koncu ogladanie anime, czy tez czytanie mangi to ma byc przyjemnosc i relax, a nie nadmierne skupienie i niepotrzebny wysilek
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
są drobne różnice i nie mówię tu o fillerach
Tak sa, na poczatku ichigo juz chyba
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-15 20:15:46)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
to kto ma wszystko po polskiemu bo ja siagam i parenascie niemam
od 47 do 156 , 174-177 , 189-194
nie wiem czy gdzieś znajdziesz po polskiemu;)
z tego co wiem, to na polski tłumaczą dwie grupy: Konchuu Subs i Go-Bakkin Fansubs:) jak coś, każdy zna chyba google:)
ciekawe czy po tych buntych bedzie dalej manga czy walna cos nowego
wkoncu manga nieodskoczyła jeszcze tak daleko :|
oby niezrobili tego co z naruto
Dla mnie zapychacze w Bleachu moga leciec jeszcze dlugo, pod warunkiem, ze beda utrzymywaly taki sam poziom.
z tego ci kiedyś przeczytałem, to trochę było więcej o ojcu Ichiga, ale nie wiem czy to prawda:)
Ichigo NIE spotyka Arrancara. Czytam właśnie od początku mangę jestem w 4 chapterze i Ichi nie spotkał tam niczego
Moze Jadakowi sie pomyliło z Hollowem [roftl]
Nie spotkał . Ale pamiętam , że był i to w epizodach z tym rybim coś tam. Wiecie ten rybak zgarnął od Ichigo okonkretny wpier*** i uciekł. A do kogo uciekł ? To pana z nr 6 .
No właśnie było coś w tym stylu tylko, że zabrdzo nie pamiętam tej kacji czytałem mange bardzo dawno temu i po ang. więc za dużo nie pamiętam:P
bleach the movie chyab jakiś nowy trailer:) bardzo fajny:) może ten film będzie zwieńczeniem sagi bounto:D
Jak coś jest już 100 odcinek (RAWek)
........PANIE.........PANOWIE......MAMY SETNY ODCINEK BLEACHA!!!!!!!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][okej][okej][okej][okej][szpan][szpan]
trzeba jakąś balange wykołowować czy coś..... idziemy zabalowac!
Edit: co do trailerka to juz troche siedzi na necie i prawda ciekawy jest. miejmy nadzieje, ze film bedzie przynajmiej Bardzo Dobry...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-18 19:34:28)
mam ogromną prośbę... czy ktoś mógłby mi wyslac na maila, badz przez gygy, ew. dac linka do do spakowanych tomów Bleach, po polsku?? potrzebuje od 189 - 194
te ze stronki http://gbf.prv.pl/ nie dzialaj mi
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-10-18 20:12:42)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
http://www.animes.webd.pl/animesquare/ proszę bardzo ; ]
dziekuje :-)
a wiadomo keidy bedzie premiera tego Filmu w Japoni i kiedy oczywiscie w Polsce ( jak wogule bedzie ;/ )
2006-12-16 w Japoni a w Polsce to wątpie żeby to było, i nawet nie wiem czy chce zeby to było w polsce bo jak mają robic dubbing do tego to ja podziękuje:)