Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już bardzo długo są te kolory które są na stronie i forum. Może by tak je zmienić na jakieś inne? Wtedy forum by się wydawało jakieś takie inne, fajniejsze. Np. kolor czerwony zamienić na ciemno niebieski itd. To chyba by nie było aż tak dużo pracy.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-10-15 18:52:26)
Przecież można sobie zmienić kolor forum w ustawieniach użytkownika. Ja już nie pamiętam kiedy widziałem stronke ansi w defaultowych ustawieniach
Zmiany w sumie wychodzą na dobre, ale taki design to także wizytówka ANSI ... imo. nie opłaca się
imo nie zmieniać,
jest intuicyjnie i nie drażni w oczy,
wątpię, żeby "nowy dizajn" mógł być lepszy.
nic nie zmieniać, tradycja musi być
Hmm... w zasadzie istnieje jeszcze jeden "disajn" ANSI - w takich fajnych niebieskich kolorkach... ale pojawia się raczej okazyjnie - na Święta Bożego Narodzenia (a pamiętam, że pojawił się przynajmniej raz). Może dałoby radę go udostępnić również na tegoroczne święta? Albo trochę przerobić i dać jako trzecią "skórkę" do wyboru? Jeśli to zbyt wielki kłopot, lub za duże obciążenie dla serwera to nic nie szkodzi Te biało-zielone barwy też są OK.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Hmm... w zasadzie istnieje jeszcze jeden "disajn" ANSI - w takich fajnych niebieskich kolorkach... ale pojawia się raczej okazyjnie - na Święta Bożego Narodzenia (a pamiętam, że pojawił się przynajmniej raz). Może dałoby radę go udostępnić również na tegoroczne święta? Albo trochę przerobić i dać jako trzecią "skórkę" do wyboru? Jeśli to zbyt wielki kłopot, lub za duże obciążenie dla serwera to nic nie szkodzi Te biało-zielone barwy też są OK.
a ja wole wersję Nowoczesną, bo ten zielony to taki pusty...:P
A po co?
Niedługo każdy będzie chciał osobny z motywami z różnych anime.
Wiecie ile to jest roboty? Zamęczać naszego admina i modków dodatkowymi zajęciami
A jak skończą i się nie spodoba? Załamią sie i zamkną w sobie a tego nie chcemy... prawda? PRAWDA??????? [cisza]
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-16 00:37:36)
Strony 1