Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W sieci znalazłem Grenadiera grupy [Lunar] i [Anime-Keep] .Której grupy zassać -nie mam za dobrego łącza i chciałbym wybrać własciwie -za podpowiedzi z góry DZIĘKKI.
Jesli chidzi o mnie to ja bym wybrał [Lunar] no bo uważam ta grupe za lepszą od [Anime-Keep] ale to tylko moja opinia
Tez proponuje Lunar, ale to ze wzgledu że może nie cenzuruje ona odcinków tak jak Anime Keep, a wkońcu Grenadier to Ecchi
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
ja juz mam wszystkie epki Lunara, zajmuja okolo 2 GB, ale nie ma do nich napisow wiec jeszcze nie obejzalem , a to tylko 12 odcinkow
Radze wstrzymac sie ze zciaganiem wydania grupy [LIME] , bo z tego co widze to pliki maja inna wielkosc video jako gotowy plik w formie MKV ( Video size : 736 x 408 ) a plikiem AVI znajdujacym sie wewnatrz tego MKV ( Avik Video size : 720x384 ) co daje wredny obraz z czarnymi pasami po bokach przy oglondaniu na full screnie . Jednoczesnie sama jakosc odczas oglondania jest widocznie gorsza od hardsubow [Lunara] czy [Anime-Keep] . Sam zassalem pierwsze 4 epki i jestem zawiedziony ich jakoscia . Dla chetnych ktorzy chca se zassac to wydanie dla obaczenia jakosci zapodaje linka do ich strony glownej :
http://saberlime.pwp.blueyonder.co.uk/
bardziej polecam A-Keep
a szczerze mowiac to w ogole tego anime nie polecam
Strony 1