Nie jesteś zalogowany.
Udostępniliśmy właśnie, ku waszej uciesze, 02 epizod Death Note. Ĺapać, póki ciepłe.
Wracając tak do sprawy imienia Raito(Lighta):) Jeśli ktoś chciałby sobie poczytać to tu macie linka
http://www.c1anime.net/forum/index.php?showtopic=7
I wychodzi na to, że sam mangaka chciał, aby Raito zostało zmienione na Light:P
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-17 15:54:54)
Raito ihmo jednak brzmi o wiele wiele lepiej.
3epek już do zassania w rawie od S^M http://www.tokyotosho.com/details.php?id=39425
2 ep byl fajny nawet :p
Ja tak sie tylko zastanawiam, czy ten koles co jest w openingu, ten co ma niebieskie oczy, wlosy etc. To czy to jest ten L. Bo jak tak, to troche dziwnie wyglada, tak jak by jakis potwor w nim siedzial, albo cos. Duze galy, ktore nie odbijaja swiatla, tylko jest w nich taka pustka, jak on tak bedzie wygladal, to troche bede rozczarowany. Albo nie chca nam pokazac prawdziwej twarzy tego L.
khym, darkside-raws wczoraj wydało te same pliki co APeopleRaw... n/c...
z jakich http,ftp,.. można zassać [Live-Evil]Death Note ?
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-10-18 08:17:55)
khym, darkside-raws wczoraj wydało te same pliki co APeopleRaw... n/c...
Pliki są ogólnodostępne, a grupy udostępniają rawy tylko szerszemu gronu. Fakt, że d-r wydało te same rawy, świadczy tylko o tym, że są one dobrej jakości
Co do rawów S^M, oni wypuszczają rawy, które jako pierwsze pojawiają się w sieci. Z tego powodu są zawsze pierwsi. Ja wole poczekać na dobrego ripa i cieszyć się jakością niż tym, że mam odcinek jako pierwszy.
Raito ihmo jednak brzmi o wiele wiele lepiej.
Rzecz gustu , mi osobiście podoba się bardziej Light
Do tłumaczy: Może lepiej nie tłumaczyć Death Note na Notes Ĺmierci lub Lista Ĺmierci tylko zostawić angielską nazwę tak jak Japończycy . Co wy na to ?:)
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-10-18 12:58:11)
wiem Zatoichi, ale i tak wydali to trochę późno... to czekam dalej na rawa od 3ZiwD6szha...
a co do S^M, to prawda, dlatego od bardzo dawna nie ściągam od nich rawów...
Wczoraj obejrzalem sobie dostepne epiki na Apeople i seria mnie bardzo zaciekawila, a w szegolnosi ta calal konfrontacja i z niecierpliwoscia czekam na kolejne epiki [slina]
edit:~FAMI zonk pomylka
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-10-18 18:29:51)
Obejżałem dziś pierwsze 2 odcinki(przed chwilą 2).... Cholera!!!! Ta seria jest wspaniała!!! Jak tak dalej pójdzie to ta seria może u mnie zajmować miejsce w TOP 10 bardzo wysoko!!! Czekam z niecierpliwością na kolejne epy!!!! Narazie obejżałem 2 epy i nie wiem co będzie dalej... więc narazie nie wyciągam pochopnych wniosków, ale licze, że będzie wspaniale!!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Bestrariusz jakie ripowanie? przecież Zatoichi ściąga to z japońskiego p2p (tak jak każda niby grupa wydająca rawy)... kurcze nadal nie ma tego rawa...
Pokaż spoiler(...) i kiedy Raito skończy być psycholem...(bo jak można nazwać inaczej sytuacje gdy zabija kryminalistów, i uważa się za Boga sprawideliwości...
Mysle ze nazywanie Raito "psycholem" nie jest w porzadku w stosunku do tej postaci. Raito to jednostka wybitna, posiadajaca wlasny system wartosci, wlasna moralnosc i wizje do ktorej konsekwentnie dazy przy uzyciu wszystkich dostepnych srodkow. Z tego co mozna bylo zaobserwowac to L i Raito sa bardzo podobni do siebie, z tym ze reprezentuja odmienne poglady co doprowadza do ich konfliktu.
W sumie to ciesze sie ze nie mamy nastepnego bohatera pelnego watpliwosci, czy napakowanego jakimis dziwnymi idealami ktorymi moralizuje na prawo i lewo.
Teżbym go psycholem nie nazwał, raczej jest to postać która ma kontrowersyjne poglądy a nie osoba chora psychicznie. Zresztą do tej serii nie pasowałaby postać w stylu Shinjego.
fansub.tv tu z http mozna po brac 2 ep. od Live-Evil (pierwszy jest od TW)
Gdzie wiec mozna sie dokopać do pierwszego?
A moze ktos z Krakowa moze podac?
EDIT:
Live-Evil jest pięknie zamieszczane na PL stronie z największym downloadem jaki na naszych stronach z anime mozna spotkac www.forum.anime-enjoy.xt.pl
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-10-19 00:49:13)