Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
anidb
Po obejrzeniu pierwszego epa anime wydalo mi sie takie sobie. Po drugim zaczalem je lubic bardziej, a aktualnie po 11 stwierdzam ze to calkiem dobre anime. Anime zrobione przez GONZO slynnego m.in. z GANTZA, Last exile i innych :+) Czy ktos to oglada oprocz mnie? Z tego co widzialem to nawet sa napisy do 1 epa
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-09-23 22:00:18)
i nawet HDTV są, anime takie nawet, nie powiem, ale są tego typu lepsze.
Oglada ktos to jeszcze?:P
Niedawno wyszedł 14 ep. Ostanie epy wprost ociekały dramatyzmem 14 ep byl taki makabryczny ze sidzialem ze lzami w oczach przed kompem xD Teraz można się tylko spodziewać że przejdzie to na wątki romantyczne xd
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-15 22:17:49)
Ja bym to z miła chęcią obejżał... gdyby był napisy....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No cóż ja niestety nie jestem mocny w subowaniu xD pozostaje czekać
Anime wymiata! Narazie pooglądałem 5 ep i przyznam, że momentami można zaliczyć rotfla:D(szczególnie jak robią gre[hehe]). Narazie nie oglądam bo nie mam dalszych ep:/(Kuba!!!!!).
BTW... Ma ktoś tą nutke co leciała cały czas w 1 ep? "Purin purin purin" się chyba zwało;).
Ja sam tego szukam, jak znajdziecie to dajcie znac ;D szukam tez drugiego endingu ;/
Ma moze ktos namiary na wersje HDTV? (Tylko ze kompletna, bo w "anime za free" brakuje 3 epkow HDTV)
hmmm są 2 wersje jedna 1024 jedna 1280 obie dostępne w japońskiej p2p. (sprawdź hashdb.com) Mam wsie
Ostatnio edytowany przez ddarek (2007-02-27 18:43:52)
Takie pytanie mam;P własnie oglądam i sie zastanawiam czy NHK powstało na podstawie mangi/gry czy czegoś innego;P jeśli mangi to ma ktoś linka??
Mangę planuje przetłumaczyć i wypuścić grupa Akazukin.
Do tego:
http://thepiratebay.org/details.php?id=3506626 (nie sprawdzane).
A anime jest świetne... śmieszne (np. wyobrażenie Kami-samy z jednego z pierwszych epów) i straszne zarazem...
khadzad - pierwsze zdanie na anidb.ingo
heh dobra to już wiem że na podstawie mangi xD teraz wystarczy znaleźć bo niestety torrent Sir_Ace'a jest trupem;P jakby ktoś miał link do żywego torrenta lub jakiegoś directa to poproszę;P
Ja mam pytanko do tych którzy ściągali to Anime , lepiej pobrać od grupy Oyasumi czy RAWY
Anime wywarło na mnie bardzo duże wrażenie. Bez wątpienia tytuł z najwyższej półki może nie tyle ze względu na grafikę a fabułę i niesamowicie pomysłowe podejście do 'problemu' jakim jest stan hikimori, czyli młodych ludzi nie potrafiących znaleźć swojego miejsca w życiu, czujących się odrzuconymi przez społeczeństwo. Zamykających się we domach i unikających rzeczywistości.
No więc Yaku pobierałeś RAWY czy hardsuba...
No to inaczej czy hardsub od Oyasumi jest w miare znośny dobra jakość [cojest]Ze względu na szybkość mojego neta chce wiedzieć jaka jest jakość, żebym się nie rozczarował
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-06-07 12:21:29)
Strony 1