Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj obejrzałam sobie pierwszy epek i musze powiedzieć, że DN mnie nie zachwycił. Nadal nie podoba mi się kreska, ale jest już lepiej niż w mandze. Opening i endig śerdnie, trochę mi nie pasują do klimatu, za to muzyka w epku rewelacja!!! I charakterek głównego bohatera . Zobaczymy jak akcja się dalej rozwinie:) Co do imienia mi jednak bardziej pasowałoby Light.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Wczoraj obejrzałam sobie pierwszy epek i musze powiedzieć, że DN mnie nie zachwycił. Nadal nie podoba mi się kreska, ale jest już lepiej niż w mandze. Opening i endig śerdnie, trochę mi nie pasują do klimatu, za to muzyka w epku rewelacja!!! I charakterek głównego bohatera . Zobaczymy jak akcja się dalej rozwinie:) Co do imienia mi jednak bardziej pasowałoby Light.
Zgadzam się. Co do Lighta i co do muzyki. Symfoniczno-apokaliptyczne brzmienia idealnie wtapiają się w klimacik i nadają tytułowi tej "mhhoczności"
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-19 16:26:43)
JaDaK napisał:Pokaż spoiler(...) i kiedy Raito skończy być psycholem...(bo jak można nazwać inaczej sytuacje gdy zabija kryminalistów, i uważa się za Boga sprawideliwości...Mysle ze nazywanie Raito "psycholem" nie jest w porzadku w stosunku do tej postaci. Raito to jednostka wybitna, posiadajaca wlasny system wartosci, wlasna moralnosc i wizje do ktorej konsekwentnie dazy przy uzyciu wszystkich dostepnych srodkow.
Niczym Rodion Raskolnikow ze "Zbrodni i kary" Jakoś tak mi się skojarzyło
dla mnie po pierwszym odcinku to anime to lipa
tak, w Zbrodni i Karze Rodian tez tylko chcial wyplenic zlo i nie widzial w tym nic zlego, a jak sie reka mu omskal i zabil jeszcze jedna osobe siekera to mu chyba nie zrobilo wielkiej roznicy
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-10-19 18:13:28)
Do sprawdzania i w ogole sciagania przez torrenty najlepszą stronką jest tokyotosho.
Jest juz 3 odcinek, tylko nie wiem od kiedy, od grup [TW] i [Live-evil].
Nie trzeba szukac na roznych stronkach, bo tutaj zawsze jest wszystko.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-20 10:10:45)
Zgadzam się. Co do Lighta i co do muzyki. Symfoniczno-apokaliptyczne brzmienia idealnie wtapiają się w klimacik i nadają tytułowi tej "mhhoczności"
Zgadzam się całkowicie , a jeszcze co do muzyki to będzie chyba jeden z najlepszych OSTów jakie ściągnę (o ile go najpierw gdzieś namierzę[hehe])
Jak namierzysz to wrzuć linka, też chętnie ściągnę
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Sciagnalem sobie muze z openingu, tyle razu juz ja przesluchalem, ze powoli zaczyna mi sie nudzic.[los]
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-20 12:14:39)
Ja tez, ja tez
Hmm Zatoichi kiedy jakis rawek?? :>
Dzisiaj, za godzine.
Dobra, godzina nie minęła, ale torrent już jest. Na MU będzie później jak wyseeduję.
[APeopleRaw] Death Note
03. Transaction
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-10-20 13:08:34)
Jak namierzysz to wrzuć linka, też chętnie ściągnę
obiecowywuję
dzisiaj obejrzalem dwa epki i tak pierwszy byl taki sredni pomyslalem sobie fajnie zabijac bedzie zlych ludzi poprzez wpisanie ich do notesu i co o tym bedzie cale anime?[fuj]2 epek natomiast byl znakomity , wystep pana L brawo i muzyczka tworzaca klimat czekam z niecierpliwascia na 3 epek
dzisiaj obejrzalem dwa epki i tak pierwszy byl taki sredni pomyslalem sobie fajnie zabijac bedzie zlych ludzi poprzez wpisanie ich do notesu i co o tym bedzie cale anime?[fuj]2 epek natomiast byl znakomity , wystep pana L brawo i muzyczka tworzaca klimat czekam z niecierpliwascia na 3 epek
3 odcinek juz jest, teraz tylko czekac na napisy.
polecam film niedawno wyszedł jest na podstawie mangi można go jedynie sciągnoc na emulu genialny horror napisy są tylko angielskie ale polecam
Juz sie nie moge doczekac kiedy [APeopleRaw] wrzuci ep 3 na MU :D:D
polecam film niedawno wyszedł jest na podstawie mangi można go jedynie sciągnoc na emulu genialny horror napisy są tylko angielskie ale polecam
Mylisz się...
Death Note BT - 1 film kinowy, niestety jakość Cam, na dvd ripa będziemu musieli sobie trochę poczekać.