Nie jesteś zalogowany.
na początku do oglądnięcia; http://www.smog.pl/wideo/4892/darmowe_przytulanie/
a później do poczytania; http://www.joemonster.org/article.php?sid=6503
wybiera się ktoś;d?
aaaaa, szkoda, że w Poznaniu tego nie ma organizowanego
Swoja drogą wie ktos co to za kawalek leci na tym drugim filmiku, co biega koles z bródką ?
o mały włos sie nie pobeczałem xDDDDDDDDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Fajny pomysł
Nie wiem jak wy ale ja lubię się przytulać / być przytulanym
[cytuj]Spotykamy się w sobotę 21 października
(...)
WROCŁAW 15:00, pod Empikiem na wrocławskim rynku, organizuje Laitha[/quote]Fajnie, że mam wtedy zajęcia
Ja proponuję (i apeluję) abyście coś takiego zrobili na najbliższej BACE. A wiem, że przyjedzie was duużo.
Ludzie! przeciez wiecie jaka tam jest zawsze atmosfera Praktycznie każdy sie zgodzi jak będzie chodzili z takim transparentem.
EDIT: pisałem to po objrzeniu tylko pierwszego. Teraz po wszystkich trzech powiem: Coś pięknego
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-20 12:16:18)
aaaaa, szkoda, że w Poznaniu tego nie ma organizowanego
Swoja drogą wie ktos co to za kawalek leci na tym drugim filmiku, co biega koles z bródką ?
o mały włos sie nie pobeczałem xDDDDDDDDDDD
we wszystkich 3ch chyba leci ta sama piosenka, i pod końcem filmiku jest link do stronki tego zespołu
Ai też się akcja podoba, tylko do Sopotu nie chce mi się jechać. Ale akcja super
Oczami Fana Blog ;]
Gdyby było w Poznaniu i gdybym nie był teraz chory, to może bym się nawet przeszedł. Warto czasem zrobić coś innego niż czytanie mang, oglądanie anime czy granie na konsoli:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-20 12:29:16)
sie wlasnie dogadałem z kumplem na temat szybkiej organizacji tego w Poznaniu !:D
JAk co zapraszam po info na gg
Werbujemy ludzi!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
lol w Lublinie tez bedzie ziom, chyba pojade looknac
Czemu jestem chory:( nie znosze grypy[placze] ale dam cynk znajomym przez tlena, może któryś się wybierze:D i opowie jak było. Pomysł jest naprawde świetny, jak pokazałem to bratu to stwierdził że to jest tak głupie że aż do mnie pasuje:D
Kisiel napisał:
Ja proponuję (i apeluję) abyście coś takiego zrobili na najbliższej BACE. A wiem, że przyjedzie was duużo.
hehehe, tez o tym pomyslalam. Poza tym i tak każdy z każdym się tuli i bez stransparentów
Kisiel napisał:
pisałem to po objrzeniu tylko pierwszego. Teraz po wszystkich trzech powiem: Coś pięknego [/quote]
Dokładnie, taka prostota istniejących na tym świecie ludzi,a tyle radosci daje;)
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-10-20 16:26:56)
Coś tak banalnego a wywołuje uśmiech na twarzy ludzi, czy to nie jest wspaniałe :)
To są naprawdę super akcje i z wielką chęcią bym w takowej uczestniczył. To pokazuje, że są ludzie, którzy nie potrzebują wielkiego powodu, aby się po prostu, zwyczajnie przytulić. Popieram w 100%.
Fajna, miła akcja... tylko pewnie w Polsce usłyszysz pare razy hasła w stylu:
-Co za pedał!
I jeszcze gorsze, ale gdybyście potrzebowali, tak jak na filmiku poparcia takiej akcji... to jestem za!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
No i był ktoś?? jak tak to jakie wrażenia??:D
Wlasnie mialem spytac o to samo, ja nie moglem pojechac niestety ;/
na początku do oglądnięcia; darmowe przytulanie
a później do poczytania; artykułwybiera się ktoś;d?
WOW...[placze]...aż się wzruszyć można.[okej]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-21 21:33:33)
ja byłem, przytulałem - ekstra zabawa .
Akcja fajna, tylko ludzie sa zawwyczaj....boja sie takich rzeczy.
ja byłem, przytulałem - ekstra zabawa .
Dużo było chętnych?
No też jestem ciekaw szkoda, że miałem akurat wtedy zajęcia... ale jak opowiedziałem o tym w grupie to więcej niż połowa była na to chętna a sam nie wiem czy agnieszka tam nie poszła bo sie zerwała/zwolniła.