Nie jesteś zalogowany.
szukam czegos w stylu Higurashi no Naku Koro ni, rownie schizowe, moze byc bardziej brutalne, bez zadnych scen erotycznych jesli to mozliwe ^^
czy ktos moze mi polecic jakis tytul?
przepraszam, jesli napisalam ten post w nieodpowiednim dziale ._.
A dlaczego nie mogą byc sceny erotyczne ?? Moze po prostu podasz jakie gatunki Cie interesują to bedziemy mieli wieksze pole wyboru tytułów dla Ciebie. Komedia, Romans, Dramat, SF, Cyberpunk Jest w czym wybierać
Jeśli chodzi o coś schizowego to: Serial sexperiments Lain, brutalne nie jest i erotyki też tam nie było no chyba że pidzama głównej bochaterki:D
lain ogladalam jak mialam ... 10 lat? albo 11 ^^" potem jeszcze kilka razy.
a co do gatunku to chodzi mi o cos dosc brutalnego, ale nie gore, z jakas tajemnica w tle. no i zeby bylo dosc mroczne i nie nudne ^^
To może Elfen Lied?? no ale jest tam troche podtekstów, więc może się nie spodobać
Z tajemnicą w tle to będzie Monster, 74 epki. Jak dotąd jestem na dwudziestym którymś i każdy jest ciekawy
Oprócz tego, podobno, w klimacie Higurashi jest "Ghost hunt", ale nie zdążyłem jeszcze tego sprawdzić.
EDIT: Może jeszcze Jigoku Shoujo (Hell Girl), ale też jeszcze nie oglądałem.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-10-20 22:32:21)
Monster jest świetny (chociaż manga lepsza)
poza tym Gantz (są sceny erotyczne)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ta pani to chyba z jakiejs mrocznej miejscowości pochodzi. A światło tuz tuż.
Ta pani to chyba z jakiejs mrocznej miejscowości pochodzi. A światło tuz tuż.
co to mialo znaczyc? ._.
constans73 napisał:Ta pani to chyba z jakiejs mrocznej miejscowości pochodzi. A światło tuz tuż.
co to mialo znaczyc? ._.
olej go, on tak już ma ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-20 23:32:12)
ephemeral napisał:constans73 napisał:Ta pani to chyba z jakiejs mrocznej miejscowości pochodzi. A światło tuz tuż.
co to mialo znaczyc? ._.
olej go, on tak już ma ;]
Dobre podsumowanie.
A co do anime, to Elfen Lied bedzie dobre, no i Monster.
Berserk - brutalne, mroczne i z tajemnicą w tle (choć Higurashi no Naku Koro ni to napewno nie przypomina)
Berserk - manga stała się moją biblią!
\
mroczne
/
Monster - cudowne, najlepszy scenariusz EVER!!!
Texhnolyze[jeśli podobało ci się Higurashi(choć widziałem dopiero 2 epki)]
\
te dwa tytuły czekają u mnie na obejrzenie[hehe]
/
Serial Experiments Lain
dzieki za tytuly, na razie sciagam Monster ^-^ tylko cos wolno idzie, no ale trudno.
a, jesli tytuly, ktore wymieniliscie zawieraja jakiekolwiek watki yuri albo shojo-ai to uprzedzcie mnie prosze, bo ja tego nie trawie ^^"
Ostatnio edytowany przez ephemeral (2006-10-21 01:40:28)
Nic takiego niema. ^^
Sorki za offtop.
Ma ktos moze cala piosenke z endingu z gun x sword?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-21 08:02:38)
Sousei no Aquarion
tajemnica jest brutalnosc taka sobie erotyki jako takiej niema ogulnie extra anime
nie wiem jakie podobienstwa widzisz miedzy nge a higurashi. ponad to dla mnie nge jest zbyt okrutne ^^" no i nie polecaj klasyki komus, kto sie manga interesuje od 10 lat ^^
no i nie polecaj klasyki komus, kto sie manga interesuje od 10 lat ^^
Wiesz, ja znam ludzi którzy się interesują m&a od więcej niż 10 lat i NGE nie widzieli.
To jak NGE jest zbyt okrutny, to nie masz co sie brac za Elfen Lied.