#21 2006-10-21 23:51:09

Inuś
Użytkownik

Odp: darmowe przytulanie

a u mnie na zadupiu, to nic sie nie dzieje placze

#22 2006-10-21 23:55:38

grejpfrut
Użytkownik

przyjedź do wrocławia xD

#23 2006-10-22 00:02:43

Prince_Vegeta
Użytkownik

a z trójmiasta ktoś był ? ponoć w Sopocie miało być, ale może gdzieś ( np. w Gdańsku na starówce ) była jeszcze taka akcja ?

I jak ktoś był gdzieś ( gdziekolwiek w Polsce ) na tej akcji, to niech się podzieli wrażeniami smile_big, jedna osoba była, może ktoś jeszcze ;> ??

Oczami Fana Blog ;]

#24 2006-10-22 13:20:02

plecak
Użytkownik

Ja w Lublinie wypatrzyłem pare grupek z transparentami; 2j licealisci zachęcajaący odpoczywających na ławakach głownie straszych ale i przechadzających się po placu litewskim ludzi, jednak mało kto chciał się przytulić, dalej na deptaku można było spotkać 3kę dziewczyn głośno nawoujących do przytulania, bya też ok 30 osobowa grupka przeszła od galerii CC do chemika na racłąwickich i z powrotem.BYł też rodzynek który sam latał z transparentem, lecz tak jak można było się spodziewać i do niego mało osób się przytulało, Wydaje mi się że lepiej by było było zrobić tak jak ten koreańczyć z pierwszego filmiku; stanąc samemu lub we dwójkę i czekać aż ktoś podejdzie, zainteresuje się i ew. przytuli,.. bo na siłe nie ma co zmuszać...

#25 2006-10-22 13:32:18

zergadis0
Użytkownik

Fakt, wydaje mi się że nadzieranie się w stylu "darmowe przytulanie! Darmowe przytulanie!.... to szczyt głupoty. Najlepiej stanąć z napisem i poczekać aż znajdą się chętni. A jak już jeden się znajdzie to kolejni będą przychodzić coraz szybciej. Poza tym raczej nie jest dobrym pomysłem chodzić w 30 osobowych grupach. Po twoim opisie mam wrażenie że niektórzy nie do końca zrozumieli o co chodzi w tej akcji i zamiast pomóc tylko się wydurnili i być może nawet kogoś do tego zniechęcili.

#26 2006-10-22 13:54:27

wiluS
Użytkownik

Az sie cieplej na sercu robi, akcja naprawde swietna. O jej sukcesie w polsce zadecydowala jednak slaba reklama. Slyszalem tylko wzmianke w wieczornych wiadomosciach regionalnych;)
[cytuj]Akcja fajna, tylko ludzie sa zawwyczaj....boja sie takich rzeczy.[/quote]
Naturalnie ludzie boja sie wystawic na smiesznosc. To tylko dowodzi temu ze w wiekszosci jestesmy bierni w wielu sprawach. Widze czlowieka z takim transparentem(od razu rzuca sie w oczy slowo FREE:D)to czemu mam nie podejsc. Napewno sprawi to radosc i mi i temu czlowiekowi.
[cytuj]a u mnie na zadupiu, to nic sie nie dzieje [/quote]
A co ja mam powiedziec...;)
W poniedzialek przyczepie sobie karteczke do ubrania, ciekawe czy ktos sie skusi:D

#27 2006-10-22 16:27:50

constans73
Użytkownik

Bardzo miłokaos-pika03.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024