Nie jesteś zalogowany.
a co tak trudno?
Trudno bo w subedicie dźwięku nie ma.
zrobi ktos z db albo dbgt paczke ANIME ZA FREE??
Db zrobi wkrótce mbell a Gt chyba nikt sie niestety nie zdecyduje
cos takiego znalazlem
wszytskie filmy i speciale w raw:
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41223
szkoda tylko ze nie ma po ang tylko jakies dziwne znaki sa
Hatake dzieki za pomoc nagrały mi się te odcinki. Ja mam ściagnięte 2 epy DB i 2 DB Z no wiem że niezbyt dużo ale zawsze coś teraz ściągam dalej DB Z a zwykła to się zobaczy.
Hatake dzieki za pomoc nagrały mi się te odcinki. Ja mam ściagnięte 2 epy DB i 2 DB Z no wiem że niezbyt dużo ale zawsze coś teraz ściągam dalej DB Z a zwykła to się zobaczy.
Achciałby isę ktoś wymienić? POszukujęepkow od 71 w górę.(chodzi o DB który tutaj wszyscy ściagali)
bedzie moze ktos synchronizowal napiusy do wszystkich filmow w wersji raw DMHY??
naprzykład ty możesz, bardzo łatwo;]
czyżby szkoda, że znaki są?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-22 22:34:22)
jak narazie udalo mi sie zsynchronizowac napisy do filmow ale mam problem do Dragon_Ball_Z_TV_Special_02_-_The_History_of_Trunks_-_1_-_Complete_Movie_-_[DMHY](RAW)(640x480 WMV9 WMA9)
Coś widzę, że temat "przysnął" więc go troszkę odświeżę. Mianowicie, spytam prosto z mostu kto ma już całą serie DB, kto ściąga serie DBZ, DBGT oraz filmy i speciale ?
filmy i speciale
ja mam
edit: wie moze ktos kto posiada dodatki i filmy co to sa za ep :
????DVD??????—?Z ???? ?????????? DRAGON BALL Z ?? ???????? ?? (VGA WMV9 WMA9).wmv 231.21MB
????DVD??????—?Z ???? ?????????? DRAGON BALL Z ?? ???????? ?? (VGA WMV9 WMA9).wmv
286.10MB
edit:
juz wiem to jest Dragon_Ball_Z._Plan_to_Destroy_the_Saiyajin
Ostatnio edytowany przez Solar (2006-10-31 22:20:49)
Odświeżam temat, kto co ma i co za to chce
Mam epy od 1-60, 130-153, reszta niebawem
Witam !
Wiadomo coś już o napisach do tej wersji ?
Męczę się już któryś dzień z dopasowaniem odpowiednich kodeków (aby SubEdit mógł mieć dźwięk), ale to na nic .
Może jakaś solucja , albo gdzieś w necie są odpowiednie napisy angielskie ? Uprzedzam,że konwertowanie odpada !
Pozdrawiam
Udało się!
Kodeki które sa potrzebne to DivXG400 + ffdshow .
Mimo,że głos nie działa w SubEdicie, to nadal jest dostępny w CinemaPlayerze (który też jest dobrym edytorem napisów)
Pozdrawiam !
Ostatnio edytowany przez Einstein001 (2006-12-26 00:55:07)
btw. jak coś mam już epy od 1-90,96,101,103,124,125,126,128,130-153. reszta powinna się dociągnąć w ciągu Doby. jeśli ktoś ma brakujące mi odcinki ~90-130 to prosze o reseed
Ok Sorki, że nie edytuje, ale chce zwrócić uwage. Mam Całe DB 1-153 ;p jak ktoś chce to PM czy cokolwiek ;p
ja się właśnie biorę za nagrywanie kopii do anime za free
A ma ktoś poostałe serie, filmy itp. ?