Nie jesteś zalogowany.
nie kamera jakosc TC niejest idealna ale jak na ten format bardzo dobry a film wyjebanya dvd jakosc wyjdzie na torrent za jakies tydzien może 2
kurcze, pojawiły się trzy pliki trzeciego epka od 3ZiwD6szha, ciekawe czy czymś się różnią...
Juz sie nie moge doczekac kiedy [APeopleRaw] wrzuci ep 3 na MU :D:D
Po co czekać? Wystarczy zajrzeć na naszą stronę.
juz zasysam z MU :D:D:D
Dla wszystkich DeathNote-maniaków:
Odcinek z numerkiem 03 jest świetny... Ta wymiana i dalsze śledztwo... cud miód i orzeszki
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Odcinek z numerkiem 03 jest świetny... Ta wymiana i dalsze śledztwo... cud miód i orzeszki
Dalej będzie jeszcze lepiej... zapewniam
Niom, ciekawe czy raito sie zgodzi.
Znajac zycie to na pewno
Ale jeszcze bradziej ciekawe jest ile wtedy mu pozostanie dni
Ta seria chyba na serio niedługo się stanie moją ulubioną! Robi się coraz ciekawiej, a co do tych oczu Raito chyba nie zauważył jednego problemu - w telewizji nie była pokazywana twarz L-a więc nadal nie będzie mógł się dowiedzieć jak on się nazywa, a może coś przeoczyłem?
Musi wziac oczy od Ryuuku bo inaczej by sie anime skonczylo :P
Ta seria chyba na serio niedługo się stanie moją ulubioną! Robi się coraz ciekawiej, a co do tych oczu Raito chyba nie zauważył jednego problemu - w telewizji nie była pokazywana twarz L-a więc nadal nie będzie mógł się dowiedzieć jak on się nazywa, a może coś przeoczyłem?
W najbliższej kolejności będzie chciał się zająć ślędzącym go osobnikiem, a to za pewne jeszcze nie koniec podobnych dylematów.
Niom, ciekawe czy raito sie zgodzi.
Znajac zycie to na pewno
Ale jeszcze bradziej ciekawe jest ile wtedy mu pozostanie dni
Hehe, a ja wiem, a ja wiem co zrobi Raito , ale wam nie powiem
niektórzy mogą to uznać za SPOJLER
@zergadis0 - nie nic nie przeoczyłeś, L nie pokazuje się publicznie, ale chyba moge wam powiedzieć, że za odcinek, góra dwa poznacie twarz L.
Chyba nasuwa się wam pytanie, czy Raito spotka L... heh jak to dobrze przeczytać wcześniej mangę
Koniec SPOJLERA
Po za tym ktoś tu napisał, że Raito został pokazany jak psychopata, w anime być może... ale jak napisał m_jay to człowiek wybitny, inteligentny, bardzo dobrze można go porównać do Rodiona Raskolnikowa (jak zauważyła Jasmine).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-10-23 23:55:00)
Jak wygląda L to juz chyba kazdy wie przynajmiej ja tak bo [moze spoiler] widzac kawalki jego w anime + opening kazdy powinien sie skapnac[koniec]
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
hmmm ostatnio wpadłem na werje Death Note w rozdziałce 848x480 i podciągnąłem. Super jakość (3 pierwsze odcinki), kodek XviD, dzwięk MP3. Niestety kontener to avi i ma hardsuby.
(Jak ja tego nie lubię. )
Czy ktoś się spotkał z podobną rodziałką ????. (Niestety nawet wersje ApeopleRaw nie są tak wypasione jak to co znalazłem)
Musi wziac oczy od Ryuuku bo inaczej by sie anime skonczylo :P
Dlaczego miałoby się skończyć?
hmmm ostatnio wpadłem na werje Death Note w rozdziałce 848x480 i podciągnąłem. Super jakość (3 pierwsze odcinki), kodek XviD, dzwięk MP3. Niestety kontener to avi i ma hardsuby.(Niestety nawet wersje ApeopleRaw nie są tak wypasione jak to co znalazłem)
Pokaż screeny i podaj źródło. Zgaduję, że od Chinoli to ściągnąłeś, gdyż tylko oni mają jeszcze możliwość ripowania tego z TV i są niezależni od tego, co ripują sami Japończycy.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-10-24 13:49:33)
Faktycznie niezła jakość. Używają fajnej czcionki. Pasuje do pogiętego anime. Może nasi suberzy powinni trochę poeksperymentować z liternictwem?
Faktycznie niezła jakość.
W którym miejscu??? Porównaj ich obraz z ostrością wersji APeopleRaw.
Faktycznie niezła jakość. Używają fajnej czcionki. Pasuje do pogiętego anime. Może nasi suberzy powinni trochę poeksperymentować z liternictwem?
Krótko i na temat - po porównaniu wersji Wing Zero Fansub z AP, stwierdzam iż te pierwsze są za przeproszniem do d*py nie podobne Nie potrzebne rozciąganie i zmienianie rozdzielczości obrazu...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-24 16:59:07)