Nie jesteś zalogowany.
Ludzie cieszcie sie[yahoo], gdyż wreszcie zostało zsubowane przez Shinsen na współke z Pino-No-Usagi . Właśnie zarzuciłem ściaganie:). Nie moge się doczekać:P, wszak troche już czekałem na hardke8-D.
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2006-10-23 07:15:25)
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4570
a może będzie nawet ciekawe, poczekam parę epków na
zrównoważenie oceny w AniDB, oraz na polskie napisy
To ja już się deklaruję do robienia napisów
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No nareszcie . Już myslalem, że ten dzień nie nadejdzie , nawet zaprzestałem ściagania rawów, bo nie widzialem z tym sensu, ale teraz wychodzi, że będe to ściągal od SHS i PNU.
Nareszcie, a juz myslalem ze bedize trzeba czekac do stycznia na wersje dvd ;]
Po pierwszyum epku musze powiedzieć, że jest nawet interesująco:). Zobaczymy jak będzie dalej, miejmy nadzieję że nie zwalą;).
No nie wiem, ja jak na razie jestem zniesmaczony. Spodziewałem się czegoś lepszego. Mam szczerą nadzieję, że ta "pozycja" się jakoś rozwinie i będzie warta oglądnięcia.
Ostatnio edytowany przez Krusty (2007-02-02 15:24:13)
Popieram mojego przedmówcę. Jednak chyba nie będę tego tłumaczył. Ale mam inne anime na oku ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wanderer a co masz na oku ??
Co do pozycji to powiem że tajemniczo poważnie dziwna. Szczeże spodziewałem się realistycznie fajnego Shounena a mamy coś poważnego z nutką nadprzyrodzonych spraw. Początek odcinka żeczywiście marny ale potem się rozwineła akcja. Ĺťeby zadecydować czy mi się podoba czy nie musze zobaczyć z 1 lub 2 odcinki jeszcze, jak narazie średnio.
czyli ktos sie zabierze za tlumaczenie?? Wanderer?? przynajmniej 1 epek, bo nie wiem czy sciagac hardka czy czekac na tlumaczenie. Obejrzalem op w rawie i przedstawial sie bardzo milo:D no ale czego mozna oczekiwac po op :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Drugi epek obejrzałem i nadal nic; moje zniesmaczenie nie zmalało. No, ale może po 3-cim się coś zacznie w końcu dziać. Pożyjemy zobaczymy.
Jak Dla mnie Anime , nie jest złe .... a licze ze moze sie ciekawie rozwinac, ale pozyjemy zobaczymy.
Chciałem tylko wspomnieć , czy jest jakas osoba która zajeła by sie dalszym tlumaczeniem tego anime. Poki co na stronce umieszczone sa napisy tylko do 2 pierwszych odcinkow , od paru dni sprawdzam czy cos ruszyło ale nie widac rezultatu, dlatego postanowilem napisac tego posta.
Czekam na jakąś odpowiedz i Pozdrawiam :> .
Zaczyna się coś dziać dopiero w czwartym epku i to też tak jakoś niemrawo, wiem jedno nie byłbym w stanie tego oglądnąć wiecej niż raz, dlatego tłumaczenia się nie podejmę, chociaż kiedyś, dawno temu, myślałem o tym ;D.
Ostatnio edytowany przez Krusty (2007-02-02 15:23:27)
Jeszcze ze dwa epki i poznamy wszystkich chyba graczy w intrydze, a jak jej za bardzo nie zagmatwają to będzie to nawet dobra seria.
A jak wam się opening i ending podobają?
Jak dla mnie są... ja by to powiedzieć... przecudne.
Op i Ed są naprawdę dobre, szczególnie opening, który jest klimatyczny i nieźle wprowadza w serię.
Zaczyna się coś dziać dopiero w czwartym epku i to też tak jakoś niemrawo, wiem jedno nie byłbym wstanie tego oglądnąć wiecej niż raz, dlatego tłumaczenia się nie podejmę, chociaż kiedyś dawno temu myślałem o tym ;D.
Dopiero czwarty epek... , uuu cienizna. Ja myslałem, że to będzie cos w stylu samurai Champloo (oczywiście bez akcentow humorystycznych), a tu jakies neofantasy w erze samurajów, damn. W każdym razie, chyba poczekam na dvdripki, bo te rawy są kiepawej jakości, może jedak coś z tego wyniknie...
A dla mnie nie jest te anime takie tragiczne... chociaz nie spodziewałem się też niczego specjalnego. Za to w openingu się zakochałem, jest naprawdę dobry.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Mnie też się podoba. Nawet. Szkoda, że Wanderer zarzucił pomysł, chętnie wcisnęłabym swoje 3 grosze. A tak zostaje tylko forum. Główny bohater - całkiem fajny bishi:), taki tajemniczy. Tylko dlaczego kobieta nie dość, że gra w teatrze, to jeszcze jest jego szefem? O ile mi wiadomo, to nie jest w zgodzie z faktami hist. I pewnie się w głównym zakocha, grr. Mam nadzieję, że nie będą mieli romansu i w ostatnim epie on odejdzie w siną dal pozostawiając ją we łzach. IMO lepiej dla anime byłoby, gdyby to był jednak facet. Nawet mógłby mieć tzw. "skłonności" i też się zabujać, a główny nie wiedziałby, co z tym fantem zrobić, bo byłby zafascynowany jego/jej metamorfozami. Zdecydowanie to byłby lepszy pomysł, ale niestety nie w tym przedziale wiekowym. Eh, lepiej pójdę obejrzeć 3ep zamiast przynudzać na forum.
mi rowniez przypadlo do gustu, ktos moze sie przymierza sie do robienia napisow ??? Bo juz 5ep wyszedl, a napisy tylko do 3ciego :/
kolejne epki wychodza juz tylko w wersji RAW ?[S^M](shinsen-subs wydało tylko do 5 ep.) dokladnie od 5 w zwyz ; ) bo tyle obleciałem póki co... a odnosnie napisów chyba faktycznie nikogo nie zainteresowało na tyle to anime by przejąć kolejną serie ; >.