Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przed sekunda sciagła mi sie gierkna Naruto Uzumaki Ninden i dalemi niechcacy zamist usun tylko zadanie dalem Usuń zadanie oraz wszystkie pliki torrenta i stracilem gre... da sie to jakos odzyskac???
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Podobno są jakieś sposoby na odzyskiwanie danych, ale nie mam pojęcia jak to zrobić.
Musisz ściągnąć od nowa.
Tak jak napisal ~tom_21, musisz sciagnac od nowa.
Spróbuj programem Easy Recover
Sciaglem program File Recover znalazlem ten plik ale przy zapisywaniu wyskauje mi "Could not read source file..." wie ktos co zrobic z tym fantem?
wie ktos co zrobic z tym fantem?
[cytuj=Ktoś]NIE WIEM :/
jeżeli coś zapisywałeś na tym dysku, to raczej już pliku nie odzyskasz,
jeżeli to dysk systemowy to prawie na pewno jakiś plik już nadpisał ten skasowany.
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-10-24 13:56:11)
Czyli nie można odczytać pliku źródłowego.
Mnie się wydaje że nic nie można zrobić.
Można coś zrobić, o ile pliki nie zostały tak "trwale" trwale usunięte, czyli przy pomocy specjalnego progsa, ale o ile nie kopiowałeś, przenosiłeś czegoś w obszarze dysku, na którym był wcześniej ten ściągnięty plik. I tyle teorii. Mnie osobiście natomiast nigdy się nie udało przy pomocy różnych progsów z gatunku cośtam recovery przywrócić żadnego pliku bardziej skomplikowanego od txt niestety, także obawiam się, że jeśli nie chcesz oddawać tego do roboty specjalistom (a chyba nie chcesz, z różnych względów to nie pozostaje ci nic innego jak zassać jeszcze raz.
Da sie przywrocic, ale pliki wieksze niz 5 mb w 75% sa uszkodzone pliki powyzej 20mb w 99% uszkodzone, najczesciej udaje sie przywrocic male pliki do 200-300 kb, te programy to poprostu sciema, raz usunolem przez przypadek katalog i tam mialem rozne rzeczy od dokumentow poprzez mp3 i flmy i odzyskalem z 40% mp3 i 90% dokumentow i obrazkow, wszystko wieksze od 20 mb poszlo sie walic, niby bylo ale filmy byly uszkodzone niedalo sie ich odtwarzac.
ara ara...
Mi się też to czasami zdarza i przeważnie skutkuje ONTRACK EASYRECOVERY PROFESSIONAL o ile już czegoś nowego nie zgrałeś na tą partycje.
Czyli jednym słowem dupa zbita...no nic ściągam od nowa... temat do zamknięcia... i sorry za założenie takiego tematu
Oczywiscie ze wszystko (jesli nie zostalo juz nadpisane) da sie odzyskac. Ja za pomoca EasyRecovery Professional (umieszczalem go juz ze dwa razy na rapideshare) odzyskalem 40GB anime. Nie wiem wiec skad wziela sie teoria ~Kilgur'a?? Wszystko działa bez zarzutu. Zabieg przywracania trwal natomiast bardzo dlugo, wiec nie wiem czy nie lepiej jeszcze raz to pobrac (jesli sa seedy, w miare szybko sie pobiera i nie zajmuje zbyt wiele).
Strony 1