Nie jesteś zalogowany.
Witam! mam pytanka. czy moglby ktos podac mi linka na wszystkie chaptery naruto i czy jakas grupa tlumaczy mange na polski? pozdrawiam
http://www.narutochaos.com/download.php?categoryid=2 tylko musisz sie tam zalogować a po polsku są od 239 na http://naruto_fan.glt.pl/
No z tym Mangekyou to też jestem ciekaw. A Sasuke też pewnie chciałby wiedzieć jak on to zrobił.
Przeczytałem 329....
Chapter ciekawy a zarazem wkurzajacy... Dowiadujemy sie w nim o glownym celu akatsuki... a jest nim zalozenie wioski + zawładnięcie swiatem! Normalnie wkur***m sie, ze Kishimoto wymyslil taki latwy patent jak zaglada nad swiatem:/ no ale coz...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-26 17:05:13)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
co to jest "zagłada nad światem" ???
skąd zassałeś przetłumaczony 329?
edit. dzięki, ale chodziło mi o link do strony, na której szybko się releasy pojawiają.
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2006-10-26 17:01:08)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Co do Sharingana to Kakashi zdobył z przeszczepu oka, a Mangekyou pewnie sam wytrenował, bo jak wiadomo jest geniuszem , ale pewnie sa różnice między oryginalnym Mangekyou i jego. Napewno urzywanie Mangekyou bardzo wyczerpuje Kakashiego. Ja jestem ciekawy czy magan się kończy już powoli, czy nowy wątek po akatsuki będzie . Porzyjemy zobaczymy
Oni będą pewnie mangę ciągnąć dopuki Naruto nie zostanie Hokage( czyli jakieś 50 lat jeszcze).:P:P
edit- Pa3cja weś niestrasz ludzi.
Ostatnio edytowany przez GhostofOrion (2006-10-26 17:52:28)
chyba ze zrobia Naruto jakis nastepny 15-sto letni trening a w anime beda przez 15 lat zapychacze i tak sie bedzie ciagla.. xD
Jak dla mnie zakończenie pt. Naruto został hokage, jest troche za banalne, licze na cos lepszego.[okej]
A może Naruto pokona Akatsuki, w międzyczasie zginie Tsunade i Naruto jako bohater wioski zostaje Hokage juz za pare odcinków. Co wy na ten pomysł??
Nie to by było za proste
;)naruto musi wkońcu jeszcze wiele technik opanować za nim zostanie Hokage. Bo jak narazie za duzo to nie umie:)
Ostatnio edytowany przez siwy8787 (2006-10-26 19:29:30)
A może Naruto pokona Akatsuki, w międzyczasie zginie Tsunade i Naruto jako bohater wioski zostaje Hokage juz za pare odcinków. Co wy na ten pomysł??
Tsunade ma zginać!?!?!? W zyciu... Ja sobie nie wyobrazam juz tego anime bez babci Tsunade:P
tsunade zginie na bank; najwyraźniej to widać w odcinku, w którym bije sie z orochimaru, kiedy użyła tej techniki leczącej (skraca życie o kilka lat - nie pamiętam dokładnie). wywnioskować z tego można głownie to, jest gotowa do poświęceń, a tacy bohaterowie zawsze giną.
Mam nadzieje ze zginie Sakura i Sasuke.. a reszta niech se zyje i niszczy swiat
Oj Pati co ty od sakurci chcesz przecież to fajna dziewczyna[szpan]. Ale co do Sasuke sie zgadzam[okej]
Ostatnio edytowany przez siwy8787 (2006-10-26 21:45:44)
Ja mam nadzieję, że sasuke wsadzi kose w plecy sakurze i noruto... im szybciej tym lepiej
Sa.. Sa.. SaKUR*WA xD Nie trawie jej.. ten jej rozowy imidż.. nic nie potrafi tylko ryczy i wrzeszczy "Sasuke-kun!! Sasuke-kun!!" ... gdybym byla tworca tego anime, to zabilabym ja w pierwszym odcinku Ino tez jest glupia, ale przynajmniej cos potrafi..:P