Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Moglibyście zrobić coś takiego, że po każdym skończeniu tłumaczenia całej serii danego anime robić "paka" czyli wszystkie napisy danej serii anime w jednym pliku rar. Ułatwiło by to ściąganie, bo zamiast klikać 26 razy klikasz raz i masz już wszystko.
ale takie coś jest..
zaznaczasz te które chcesz sciągnąć i "pobierz zaznaczone pliki"
Przy niektórych tłumaczeniach tak robią, a poza tym, jest przy ściąganiu taka opcja jak "pobierz zaznaczone pliki", więc nie widzę powodu aby tak trzeba było robić.
Tylko ze niektorych napisow jest wiecej niz jedna strona, a wtedy troche beznadziejnie jest przegladac te 4-5 stron i na kazdej zaznaczac i sciagac. Nie wspomne juz o tym jak to sie potem wypakowuje...
Nie wiem czemu ale ja w Operze nie mam żądnych "zaznacz pliki" i "pobierz zaznaczone pliki" :| A tak jak mówi Sevortharte jak ktoś chce tłumaczenie takiego Naruto czy InuYashy to przechodzenie tylu stron troche zajmie.
Zrobienie paczek autorom też zajmie trochę czasu, który mogliby poświęć na tłumaczenie , więc szanuj ich czas. Poza tym jest opcja zanacz wszystkie pliki (fakt, działa tylko na jednej stronie).
Ostatnio edytowany przez liia (2006-10-27 15:59:35)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Wystarczy przeciez tylko zrobic plik rar ze skonczonym tlumaczeniem co zajmuje jakies niecale 10 sek.
Jest tłumaczenie pl za friko wiec moze w nagrode pomeczy sie troche "paluch"?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
1. polityka strony nie przewiduje formatu RAR (bo komercyjny),
2. gdy napisy sa w wielu formatach to takie archiwum ZIP jest o wiele wieksze (np. dla 26 odcinkow zajmuje ok. 500KB) a takich duzych plikow skrypt nie przyjmuje
Temat był już kilkukrotnie poruszany i jak na razie pakowania napisów nie będzie. Wystarczy całkowicie opcja "Pobierz wszystkie zaznaczone".
Strony 1