Nie jesteś zalogowany.
Ja mam nadzieję, że sasuke wsadzi kose w plecy sakurze i noruto... im szybciej tym lepiej
Zgadzam sie z toba.
W świeżutkim rozdziala 329 dowiadujemy się o celach Akatsuki:
1. Zebrać pieniądze
2. Stworzyć przy ich pomocy najemną organizacje shinobi (coś jak wioska tylko że bez kraju), a bestie pokroju Kyubiego mają być główną siłą tej organizacji.
3. Podbić świat[fuj], oryginalne to nie jest.
A spodziewałem się czegoś więcej.
no ale Kyubiego i tak pewnie nie zdobeda... a co do kosy Sasuke to chcialbym zeby na poczatek wbil ja sakurze a potem sobie:P Naruto niech zostawi w spokoju...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
no ale Kyubiego i tak pewnie nie zdobeda... a co do kosy Sasuke to chcialbym zeby na poczatek wbil ja sakurze a potem sobie:P Naruto niech zostawi w spokoju...
Jadak dobrze gada!
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-10-27 15:30:50)
Ja to bym chciał żeby Naruto spoważniał i zaczoł troche mysleć podczas walki. Noi by sie przydało jak by kożystał z doświadczenia bojowego (no bo w każdej walce to on jest jak by dopiero zaczynał sie uczyć bycia ninja).
Mnie jedno zastanawia, Naruto nie było 2 lata, bo trenował, ale jak narazie to nic nie pokazał oprócz tego, że ma już cztery ogony lisa[szpan]. Jiayra wspomniał coś, aby nie używał pod żadnym pozorem "tej" techniki... Czy chodziło mu o użycie mocy lisa?
Tak, chodziło mu o tą moc. Sam Jiayra wspominał że omal nie zginął kiedy Naruto wymknął się spod kontroli.
poda mi ktos jaks stronke faajna albo torenta do wszystkich champterów anruto po polsku najlepiej zeby tomami albo jakos tak mozna było sciagac
Nie mozliwe, zeby chodzilo o ta technike poniewaz naruto nawet nie wiedzial jak sie zamienil w 4ogony
Tyle że naruto nie pamięta co sie dzieje jak mu sie 4 ogon pojawi a Jiayra pewnie mówił zeby nie uzywał mocy na poziomie 3 ogonów. w końcu jakby umiał jakąs nową technike to by ją wykorzystał jak walczył z orochimaru.
to mozna powiedziec, ze mogl uzyc Gamabunte na Nejim, a tego nie zrobił bo chciał zostawić tą technike na później.... Tak samo może być teraz, może naruto nie chcial odkrywać wszystkich swoich kart...
Myśle że tak nienawidzi orochimaru że użył wszystkiego co potrafił żeby go pokonać wiec wg. mnie nie umie jakiejś nowej techniki. Ale to moje skromne zdanie:)
nie wykorzystał nowej techniki, bo miał chwilowe zlasowanie mózgu i poprostu nie mógł. swoją drogą 4 ogony były na tyle potężne, że żadna technika, którą mógłby się nauczyć przez te trzy lata (czy w ogóle całe życie) temu nie dorówna. może poza otwarciem wszystkich bram, ale naruto nie idzie aż tak w tajitsu, żeby mógł to opanować.
nie wykorzystał nowej techniki, bo miał chwilowe zlasowanie mózgu i poprostu nie mógł. swoją drogą 4 ogony były na tyle potężne, że żadna technika, którą mógłby się nauczyć przez te trzy lata (czy w ogóle całe życie) temu nie dorówna. może poza otwarciem wszystkich bram, ale naruto nie idzie aż tak w tajitsu, żeby mógł to opanować.
Ta... a pamietaj o tym ze mial dopiero 4 ogony na 9. Ciekawe czy nauczy sie kontrolowac 9 ogonow.
[cytuj]Ta... a pamietaj o tym ze mial dopiero 4 ogony na 9. Ciekawe czy nauczy sie kontrolowac 9 ogonow.[/quote]
Nie może, bo to nie byłby Naruto, tylko kyubi.
Racja Bodzio pozatym juz mu skóre zrywa jak ma 4 ogony więc strach pomyśleć co by było pózniej:)
[cytuj]Ta... a pamietaj o tym ze mial dopiero 4 ogony na 9. Ciekawe czy nauczy sie kontrolowac 9 ogonow.
Nie może, bo to nie byłby Naruto, tylko kyubi.
Też fakt... w ten sposób nie myślałem.
Trudno mi w to uwierzyć, ale licze że on ma w kieszenie jeszcze jedną technike[szpan]. W koncu Rasengana w tydzień opanował. Naruto szybko wpada w złość i dlatego może wszybko wyzwolić moc Kyubiego i zrobił to na Orochimaru. Poszedł najkrótszą drogą, by wyciągnąc z niego informacje[kombinuje]i nie bawił sie w techniki. Dla mnie za płytkie jest to, że przez 3 lata uczył się jak opanować moc Kyubiego, a później Jiayra zakazuje mu używanie tego choćby niewiem co, a za chwile Naruto zapomina o tym i idzie na maxa[brakslow]. Ja mam nadzieje że coś jeszcze umnie, może coś z żabami. W końcu Jiaya nie tylko umiał przywoływać żabkę ... Nadzieja matką głupich
Ostatnio edytowany przez Andreew (2006-10-27 22:25:11)
Według mnie to Naruto poznał jakąś technike, tylko pewnie jej użycie wywołuje jakies skutki uboczne, dlatego Jiraya mu zabronił jej używać.
1)Wychodzi na to że z tymi czakrami to jak z pokemonami , określony rodzaj jest mocny przeciw jednym i słaby przeciw drugim
2)A ja tak sobie czekam na to aż Naruto porządnie nauczy się rasengana bez wcześniejszych klonów ...ciekawe czy się doczekam
3) Manga jest fajna ...ale jakby było więcej Hinatki a mniej różowego potwora (Sakury)to by była fajniejsza