Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dzisiaj przegladajac sobie necika wpadlo do mych rak taka oto zapowiedz Death Note live movie.
Prosze... anime jeszcze sie nie skaczylko produkowac a tu juz film chca wypuscic... ale wyprzedzenie
Osobiscie narazie nie wiem co o tym myslec bo nie skaczylem seri anime. Hmmm... pozyjem zobaczym...
Nie takie znowu wyprzedzenie. ZarĂłwno anime jak i live powstaĹy na podstawie mangi, a ta o ile siÄ nie mylÄ dobiegĹa juĹź koĹca. Trailery live'a lecÄ w sieci od kilku miesiÄcy.
Film o takim tytule to już chyba od jakiegoś czasu jest... (z podkreśleniem na chyba)
Chyba masz racje[yahoo]Death Note Part 1
Ostatnio edytowany przez nieboska (2006-10-27 20:49:30)
Film o którym mówicie jest na 100%. Ostatnio nawet widziałem na WinnY DVDRipa.
Szukałem w google, ale żadnych DVD ripów nie znalazłem. Próbowałem wszelkinmi nazwami i nic... może ktoś poratuje?
ja tez poszukuje dvdripa. Jak narazie udało mi się odszukać linka do dvd
http://www.sendspace.com/file/0bv2xb
Ale nie jestem pewny czy to nie fake lub bootleg (czy jak to się pisze ^^)
Jeny co wy za bzdury gadacie, wystarczy tylko zajżeć na wikipedie, a tam czytamy:
[cytuj]The first one premiered in Japan on June 17, 2006 (...) The second movie is scheduled to premiere on November 3, 2006.
czy to takie trudne...
A to pochodzi z polskiej strony o Death Note "The Shadows of Silence"
[cytuj]Premiera drugiej części filmu Death Note: The Last Name odbędzie się w Japonii 3 listopada.
10 min filmu pierwszego: YouTube
A tu 3 Trailery z drugiego filmu:
1
2
3
LOL! Ja widziałem DVDISO jakieś pare miesięcy temu! Niestety stronka z tym torrentem nie działa :/ (Jakieś japońskie xD). Teraz na dysku mam słabej jakości kinówke pierwszej części filmu :/
Tia i co jeszcze, śledzia na łańcuchu... w dodatku pare miesięcy temu
LOL! Ja widziałem DVDISO jakieś pare miesięcy temu! Niestety stronka z tym torrentem nie działa :/ (Jakieś japońskie xD). Teraz na dysku mam słabej jakości kinówke pierwszej części filmu :/
Tia i co jeszcze, śledzia na łańcuchu... w dodatku pare miesięcy temu
Torrent do DVDISO widziałem jakoś pod koniec lipca (3 miesiące to dla mnie pare ), a Maxi właśnie podał do niego linka (BTW. THX dla Ciebie Maxi, że odnalazłeś ten torrent xD). Porobiłbym Ci screenshoty, ale nie chce mi się...
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-10-28 00:29:48)
[cytuj]http://www.datorrents.com/download.asp? … vi.torrent[/quote]
tutaj macie link torrent, do tego live movie w hdtv, 1440x810. enjoy;] rzecz jasna raw
EDIT: strusic, było się śpieszyć xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-29 00:41:04)
Strony 1