Nie jesteś zalogowany.
Ja na konwenty nie jeżdżę, bo ostatni konwent w Poznaniu poświęcony tylko m&a był chyba jakieś 3 lata temu.
... hhmm... w chwili obecnej moge ci wymienić6 osób które jutro w poznaniu wsiadają w pociąg o o 9:15 rano są w wawie na Negi...
KTOĹ BEDZIE JUTRO NA NEGICONIE ?
To może ja się spytam, kto będzie na BACE za tydzień.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mam to w planach .
Ja również
To wypatrujcie gościa w hakamie i Zabimaru w ręce xD Będę pewnie miał włosy zafarbowane na czerwono albo czerwoną perukę ;P
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mnie też tam znajdziecie:) Chyba, że mi w pracy nie dadzą wolnego, ale tego dowiem się we wtorek:)
Edit: To kilku nas tam będzie, ale coś czuję że mało kto się spotka licząc, że będzie tłumek:d
A może jakiś znak rozpoznawczy, jakaś manga w ręce czy coś:P
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-10-28 00:30:00)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
ja też.
Głupie pytanie
Widzę was wszystkich na penelu o tłumaczeniu mang i anime.
Pewnie bym był... gdyby było w Szczecinie, niestety zbyyt wiele ważnych spraw trzyma mnie w moim mieście, a dodatkową przeszkodą jest to że na mój wolny weekend mogę wyjechać nie dalej niż 50 km od centrum (z braku funduszy na paliwo)
W każdym razie życzę dobrej zabawy i czekam na relacje
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Nigdy nie byłem na żadnym konwencie i nie pojadę.
a kto będzie na ASUCONIE?
EDIT: no strusic mówił, że będziesz;] ktoś jeszcze?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-28 11:08:51)
Ja na pewno na Asuconie zawitam
Ja na pewno na Asuconie zawitam
Wandi, masz już rozpiskę na wszystkie konwenty?
A z tymi włosami to mówiłeś serio?
Taaa... przebieram się za Renjiego z Bleacha, więc trzeba będzie zrobić sobie czerwone włosy
A co do konwentów, to tak się fajnie składa, że Kędzierzyn leży akurat między Wrocławiem i Katowicami, a więc do BAKI i Asuconu mam tą samą drogę. Będę na obydwu konwentach
Taaa... przebieram się za Renjiego z Bleacha, więc trzeba będzie zrobić sobie czerwone włosy
A co do konwentów, to tak się fajnie składa, że Kędzierzyn leży akurat między Wrocławiem i Katowicami, a więc do BAKI i Asuconu mam tą samą drogę. Będę na obydwu konwentach
Zamierzasz tak przedefilować przez wrocław ? Ale obciach - dopóki nie wejdziemy na teren konwentu to będe udawał , że Ciebie nie znam .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-10-28 12:03:40)
a na nowym dworze dresy
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-28 12:44:30)
Me too
P.S.kiedy Asucon ma byc?
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-10-28 13:56:01)
22-23 Listopada ma być aSuCon , chyba tam zawitam...
zainteresowanych zapraszam do lektury http://www.skf.org.pl/asucon11/
22-23 Listopada ma być aSuCon , chyba tam zawitam...
zainteresowanych zapraszam do lektury http://www.skf.org.pl/asucon11/
a nie przypadkiem 25-26?