Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
tu już 4zł za płytke można by dać a nawet 5 tak ładnie zrobił okładke i płyte, chyba się zgłosze do niego aby wysłał mi za 9,99zł:)
Ps. Pare ludzi już kupiło patrzecie za co ma komentarze, za każdym razem dwie sztuki.
muszę przyznać, że całkiem nieźle zrobione - pewnie są ludzie, którzy myślą że to orginalne DVD po "darmowej" cenie.
"Super kolorowe i eleganckie polskie napisy"
Hmm, czyzby wydanie Basaki?
No a jakże by inaczej? A najgorsze że już sprzedał z 5 kopi tego i nadal ma konto. Szkoda że allegro zlewa to i tylko jak się im wytknie co i jak, to ew zamkną aukcje, a koleś może dawać identyczną ponownie. No i szkoda że nie ma oddziału policji do którego można by zapodawać takich typów . Chociaż komu by się opłacało ścigać takie płotki?
Większość pewnie to olewa sprzedaje to niech sprzedaje. Ale są ludzie którzy robili te napisy żebyśmy my mogli obejrzeć sobie anime. I co najważniejsze udostępniają je później w necie za darmo ten koleś poprostu nie ma prawa tego sprzedawać.
Widziałem to dzisiaj jak przeglądałem aukcje na allegro.
Zdzierstwo.
Wystarczy założyć sobie subskrypcje na dział Manga i codziennie dostaniecie info o nowych anime do zakupu
Ale z kolesia lol hahaha ma tupet ciekawe co na to jaxowarka powie.
mnie rozpier... to zdanie: "Odcinki są ripowane przez najlepsze grupy takie jak: Dattebayo (...)" a ja żyłem cały czas w przekonaniu że Dattebayo to speedsuberzy - nieważne jak, ważne żeby szybko
EDIT: z nudów zagadałem do kolesia od tego Naruta na GG:
Ja (17:55)
hey! ja w sprawie aukcji Naruto TV - na jakich płytkach nagrywasz? chodzi mi o markę
1785044 (17:55)
HAWK, ale mozemy sie dogadać i nagrać na innych
Ja (17:56)
a była by jakaś różnica w cenie?
1785044 (17:56)
to zależy na jakiej by to było płycie i od jej ceny
Ja (17:56)
np. na TDK albo Verbatim
1785044 (17:57)
nie wiem ile kosztuje taka płyta
1785044 (17:59)
powiedzmy że chciałbym 80zł za samo nagranie (bez płyt)
Ja (18:00)
czyli te 100zł to by było z płytkami HAWK?
1785044 (18:00)
tak
Ja (18:01)
a koszty przesyłki?
1785044 (18:01)
Nabywca pokrywa koszty transportu
Ja (18:01)
to widzę, ale ile one wynoszą?
1785044 (18:07)
przepraszam, odcieło mi internet
Ja (18:09)
oki, no problem
Ja (18:10)
to ile wynoszą koszty przesyłki?
1785044 (18:10)
nie wiem
1785044 (18:10)
mógłbym powiedzieć gdy wróvci mój brat, ale narazie go nie ma
Ja (18:11)
to narazie tyle, thx za info
1785044 (18:11)
nie ma za co
=======================
jak juz tyle bierze to moglby choziaz nagrac na porządnym nośniku i wysyłka za free
Własnie wpadłem na świetny pomysł Zrobie taką anty-reklame tym gościom z allegro że pożałują, przynajmiej uświadomie coś potęcjalnym nabywcom dzięki czemu ich "interes" padnie niczym mur berliński , a przy okazji sobie coś zarobie Mogę zrobić 2 pieczenie na jednym ogniu, a jak nie zarobie to napewną jedną Zabieram się do roboty.
edit:://
piter hawki są za 30 groszy na giełdzie buahahahah Naruto zajmuje 6 DVD. 1DVD = 6CD czyli razem 36 CD liczmy już 40 CD. 40 x 0,3 = 12 zł. 88 zł na czysto.
Przesyłka kosztowałaby 6 zł priorytetem bo by ważyły do 0,5 kg. buahahahaha nic tylko się śmiać i ... płakać
Strony Poprzednia 1 2