Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Załamujecie mnie... co za forum! [roftl][roftl]
NIe no... nic nie mam, tylko... hmm...O! O! Jak się robi ściany pokojów? [zezik]
Wenzon napisał:Siemka...mam pytanko , jak ci Japonczycy robia te anime ..ma ktoś jakąś strony powiązane z tworzeniem anime czy jakieś info..
Widzę, że ANIME wam tylko szkodzi... A co? Chcesz zrobić własne anime?[los]
Mistrzu moze chlopak jest ciekawy jak powstaje anime :PPPP
A Ty sie czepiasz, oz nie dobry Ty jeden [ostrzezenie]
Nie no, sam tego anime to raczej nie zrobi. Wątpię też żeby koledzy z podwórka pomogli Do stworzenia anime potrzebni są Japończycy Duuużo Japończyków, mających zapał, którym płacą za to. Polacy mogą stworzyć jedynie Tytusa, Romka i Atomka i to też niezbyt szczegółowo.
A polak tez potrafi.... tylko albo mu sie niechce ale woli łotac sake
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nie no, sam tego anime to raczej nie zrobi. Wątpię też żeby koledzy z podwórka pomogli Do stworzenia anime potrzebni są Japończycy Duuużo Japończyków, mających zapał, którym płacą za to. Polacy mogą stworzyć jedynie Tytusa, Romka i Atomka i to też niezbyt szczegółowo.
E tam. Japońskie kreskówki rysują Koreańczycy (vide listy płac).
Polacy mają swoje osiągnięcia w dziedzinie filmu animowanego. Np. "Zbrobnia i kara" Piotra Dumały to rzecz wykonana nienagannie.
P.S. To właśnie jest przykład krótkometrażowego filmu animowanego, który jeden facet robił kilka lat (pracując przy nim jakby na pełen etat, więc chyba nie obeszło się bez jakiegoś mecenatu).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-10-28 19:43:11)
Dzieki wam chłopacy za wszystko ....ja spróbuje zrobić 20 minutowkę na MacromediaFlshu czy jak tam to sie nazywa...historie i bohateraz mam ...jak zrobie to dam linka..dzieki:D:)
Strony Poprzednia 1 2