Nie jesteś zalogowany.
Potrzebuje sciągnać skądś, sfx z gier (jakieś grzmoty, uderzenia itp.) najlepiej z Mario i Final Fantasy. gier nie mam to nie powyciągam xD
lenistwo?
to pomogę wpisz w google "game sfx"
albo "game ripped sfx",
wiesz szukaliśmy i jakoś nei było xD
wiesz szukaliśmy i jakoś nei było xD
"szukaliśmy"? Lekkie rozdwojenie jaźni?
Hatake napisał:wiesz szukaliśmy i jakoś nei było xD
"szukaliśmy"? Lekkie rozdwojenie jaźni?
a może i tak xD na poważnie, z koleżanką tu jestem.
ale piszcie konkretnie
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-28 15:46:39)
Potrzebuje sciągnać skądś, sfx z gier (jakieś grzmoty, uderzenia itp.) najlepiej z Mario i Final Fantasy. gier nie mam to nie powyciągam xD
Sugerujesz, że gdybyś miał gry, to powyciągałbyś? Nie ma sprawy. Romy NESowych i SNESowych Finali i Mariosów ściągną się błyskawicznie. To maleństwa są.
A co w tym trudnego? Nie trzeba ich wcale wyciagac. Jak nie ma takiej mozliwosci, to bez problemu mozna je zgrac przez STEREO MIX.
Można audio zarejestrować, ale dogrywanie się do pożądanych dźwięków może być nużące.
A co w tym trudnego? Nie trzeba ich wcale wyciagac. Jak nie ma takiej mozliwosci, to bez problemu mozna je zgrac przez STEREO MIX.
dokładnie, gierki na pc, często mają dźwięk w mp3, ogg, lub innym formacie odtwarzanym przez playery, rzadko sie zdarza, że są jakby w jednym pliku (przykładowo gry z EA GAMES)
ale wlasnie od czego movie maker jest i stereo mix ;]
Obi: jak naprawdę chcesz mieć dany dźwięk, odgłos, to nawet te nużące zgrywanie cie nie powstrzyma;]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-28 17:04:37)