Nie jesteś zalogowany.
a na nowym dworze dresy
Z tobą włącznie
Lubie jezdzic by spotkac sie/poznać/pobyc z fajnymi ludzmi. Konwenty swietnie sie do takich celow nadają.
jade na bake ^^
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
właśni wróciłem z Negiconu(niestety na BAKA nie jade ze względów finansowych) ^_^ jak dla mnie było super, konwent został zdominowany (i wg mnie ocalony) przez Hard Gay ^_^ ( hoooooo )
właśni wróciłem z Negiconu(niestety na BAKA nie jade ze względów finansowych) ^_^ jak dla mnie było super, konwent został zdominowany (i wg mnie ocalony) przez Hard Gay ^_^ ( hoooooo )
Moim zdanie było tylko jeden z wilu ciekawych atrakcji, a że ludzie podchwycili... Główne brawa za cosplay. Prawie 50 strojów to b. duzo, a i wykonanie wybiegajace ponad przeciętność.
Taa, ja tez tam byłop i trza przyznać, że było warto. Gratki za wszystkie wspaniałe atrakcje bo naprawdę było co robić i nad czym zawiesić oko. Jak widać, jestem zadowolony z wyjazdu i tym samym bardzo lubię jeździć na konwenty.
Czy lubie...hmmm...ale tylko w przebraniu....>B)
grejpfrut napisał:a na nowym dworze dresy
Z tobą włącznie
przepraszam, jestem ze stabłowic :>
na MM mieszkałem tylko ~12 lat, na nd ~rok
Co do tematu, to ja lubię, ale niestety w Ĺodzi daaaawno nie było żadnego. Szkoda W okolicy też nieczęsto są. A dalej odpada z racji małej ilości czasu.
Kisiel napisał:grejpfrut napisał:a na nowym dworze dresy
Z tobą włącznie
na MM mieszkałem tylko ~12 lat, na nd ~rok
Niestety ja cię widziałem nie raz
Wiem ktoś ty Z to ty nadal nie wiesz który to ja
UWAGA
następna dobra nowina z baki
konwent odbędzie się w okolicach MM i ND (wrocławianie wiedzą o co chodzi, inni dowiedzą się od nich lub jak przyjadą)
grejpfrut napisał:Kisiel napisał:grejpfrut napisał:a na nowym dworze dresy
Z tobą włącznie
na MM mieszkałem tylko ~12 lat, na nd ~rokNiestety ja cię widziałem nie raz
Wiem ktoś ty Z to ty nadal nie wiesz który to jaUWAGA
następna dobra nowina z bakikonwent odbędzie się w okolicach MM i ND (wrocławianie wiedzą o co chodzi, inni dowiedzą się od nich lub jak przyjadą)
Mieszkam tu (we Wrocławiu) od 3 lat i jakoś kiepsko mi skojarzyć te dwa skróty . Ale i tak będę
A wie ktoś czy jest jakiś konwent w Katowicach. Ja słyszałem coś że pod koniec listopada ma być ale chcę się upewnić