Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
A to dla rozładowania napięcia
oraz rysuneczek z "Dziennika Wschodniego"osobiście zrobiłem ze służbowej komórki[madrala] Wiedziałem, że kiedyś mi się ona przyda.
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-10-29 19:22:30)
eh, wy ludzie małej wiary:
Doprecyzowuję: "nikt" w znaczeniu "nikt zajmujący się ewolucją/teorią ewolucji"
Wykonując uderzenie uprzedzające, doprecyzowuję jeszcze raz: "nikt" w znaczeniu "nikt zajmujący się na poważnie ewolucją/teorią ewolucji"
"My tu gadu gadu, a te ścierwa się zbroją", że zacytuję debiutancką powieść laureatki ostatniego Najkacza. Tak dla ponownego załadowania (przeładowania?) napięcia.
Ja wiedziałem, że musi być istota wyższa... naturalnie od Giertycha. Zaczynam się bać tego "Latającego Potwora Spagetti". Moje pytanie brzmi, czy jest ALDENTE?
PS. To pokazuje stosunek ateistycznego podejścia.
Jedna z najciekawszych dyskusji jakie ostatnio czytalem
Freeman gratuluje stalowych nerwow
Troche odgrzewany kotlet, ale warto zobaczyc "rzeczowe argumenty" pana "profesora" Macieja Giertycha:
jescze niech wprowadza ze dzieci bocian przynosi i bedzie git
jescze niech wprowadza ze dzieci bocian przynosi i bedzie git
A Ziemia jest w gruncie rzeczy płaska gdyż Układ Słoneczny należy do wrogiego antypolskiego układu.
Zwróćcie uwagę że nazwy rzekomych planet propagują wrogą rzymską mitologię a to już jest atak masonów z Szarej Sieci na Kościół[hehe]
Troche odgrzewany kotlet, ale warto zobaczyc "rzeczowe argumenty" pana "profesora" Macieja Giertycha:
HEhehehehehhe Mamut umarł na uduszenie i miał twardego członka hahaa[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Rodzina Giertychów jest Boska [respekt][respekt] Moi nowi idole na najlepszy kabaret świata, nawet Monty Pythona taki jaj nierobił.
Wiceminister edukacji o ewolucji
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3684136.html
"A gdzie miejsce na tolerancję światopoglądową?
- O, świat sobie już radził bez tolerancji i poradzi sobie dalej. Nie może być tak, że kilku maniaków będzie decydowało o losach cywilizacji..."
Interesujące, iż kilku wszechpolskich maniaków może decydować o losach Polski i to jest OK... ach ta ich "moralność"...
"A gdzie miejsce na tolerancję światopoglądową?
- O, świat sobie już radził bez tolerancji i poradzi sobie dalej. Nie może być tak, że kilku maniaków będzie decydowało o losach cywilizacji..."
Interesujące, iż kilku wszechpolskich maniaków może decydować o losach Polski i to jest OK... ach ta ich "moralność"...
To się nazywa o ile pamiętam "moralnością Kalego" , ale cóż począć , są u władzy to robią swoje
Ale ja nie wiem o czym jest ta dyskusja. Przeciez juz sam fakt zycia rodzinki Giertychow przeczy ewolucji[baka]
Jednak patrzac na to ze strony teorii kreacjonizmu - jaki Bog by ich stworzyl? Gdyby nie to, ze jestem ateista, moglo by to zachwiac moja wiara [roftl][roftl][roftl]
Wiec ewolucjonizm odpada, kreacjonizm rowniez pozostaje nam teoria Latajacego Potwora Spaghetti [hehe][hehe][hehe]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-10-31 17:38:16)
michalmkm napisał:jescze niech wprowadza ze dzieci bocian przynosi i bedzie git
A Ziemia jest w gruncie rzeczy płaska gdyż Układ Słoneczny należy do wrogiego antypolskiego układu.
Zwróćcie uwagę że nazwy rzekomych planet propagują wrogą rzymską mitologię a to już jest atak masonów z Szarej Sieci na Kościół[hehe]
To nie żadna Szara Sieć podobno, tylko PeOfilna ośmiornica.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16