Nie jesteś zalogowany.
a co powiecie na inna odmianę wódy -> sodżo ! ( nie pamietam jak to sie pisze :p) ?? to chyba bylo na bazie ziemniakuf a nie ryżu ^^
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
teusz napisał:Ja z chęcią spróbował bym Ramen:D
Powiem Ci, że to jadłem i troche się zawiodłem. Smak troche nijaki. Jadłem wersje z wołowiną i glonami wakame. To już bardziej smakowała mi zupa miso.
ale mimo to chce spróbować[slina] nawet jak bym miał potem bardzo szybko biec do łazienki[szpan]
Satanael napisał:teusz napisał:Ja z chęcią spróbował bym Ramen:D
Powiem Ci, że to jadłem i troche się zawiodłem. Smak troche nijaki. Jadłem wersje z wołowiną i glonami wakame. To już bardziej smakowała mi zupa miso.
ale mimo to chce spróbować[slina] nawet jak bym miał potem bardzo szybko biec do łazienki[szpan]
Eeee tak źle to raczej nie będzie. Jest to jak najbardziej jadalne tylko sam makaron nie smakuje jak makaron. Zresztą jak ktoś się wybiera do japońskiej restauracji, to niech zaraz się nastawi na to, że cokolwiek spróbuje, to nie będzie miał tego z czym porównać. Smaki całkiem inne od dobrze nam znanych.
lilith jestem zły czemu nikt nie powiedział że do ciebie jadą !!
lilith jestem zły czemu nikt nie powiedział że do ciebie jadą !!
NO WĹAĹNIE !!!!!!!!!!!! [klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie]
MuGen, Atem "jadą"? Ale kto? Jak już jedzie:D
supprzem: Futomaki całkiem dobre jadłam, za to maki pierwsza klasa, zupa misoshitro też dobra no i ramen:D a do tego zielona herbata. Niestety na Krem Babaroa się nie załapałam:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
MuGen, Atem "jadą"? Ale kto? Jak już jedzie:D
TAAAA
no comment
a ja se sam bede robił bo zamierzam przerzucic sie na azjatycka kuchnie nie tylko japonska :p
tylko unas niema wasabi orginalnego tylko jakies sposzkowane ,,...... w proszku co ma przypominac smak wasabi