Nie jesteś zalogowany.
W związku z dniem wolnym od pracy skakałem sobie po kanałach i trafiłem na końcówkę programu "Między wschodem a zachodem" na Polsacie Zdrowie i Uroda (akurat coś było o hotelikach japońskich - Ryokan). Ponieważ nigdy go wcześniej nie widziałem orientuje się ktoś czy każdy odcinek jest o Japonii i czy po zakończeniu serii dają powtórki odcinków?
hehehe nie żebym się śmiał ale LOL hehe xD
Chyba ciągle to powtarzają ale szczerze mówiąc to nie wiem czy wszystkie są o Japonii. Ale chyba nie, mianowicie chyba jest to jedyny odcinek poświęcony Japonii bo z tego co pamiętam to także kiedyś było coś o Polsce i Czechach. Nie to żebym oglądał ten program ale czasem skacząc po programach wpadam na to, a jedyny odcinek jaki widziałem prawie w całości to ten o gorących źródłach w Japonii.
A zapewne masz na myśli właśnie ten odcinek o hotelikach/uzdrowiskach z gorącymi źródłami. Gdyż głównie chodziło o te gorące źródła a mniej o samych hotelach/uzdrowiskach itp.
O ile widzialeś to oczym myslę ale pewności nie mam, bo ja widziałem to dawno temu i już tytułu nie pamietam.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-30 21:48:35)
hehehe nie żebym się śmiał ale LOL hehe xD
Dziękuje ci za wyczerpująca i konkretną odpowiedź i jeszcze za to, że się ze mnie nie śmiejesz.
heheh sorki każdy lubi co innego i nie wypada się naśmiewać jeżeli cię uraziłem to sorki;)
hehe ja czasem oglądam bajki na jetixie:P chcesz to się śmiej:P
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-10-30 21:54:29)
szefu napisał:hehehe nie żebym się śmiał ale LOL hehe xD
Dziękuje ci za wyczerpująca i konkretną odpowiedź i jeszcze za to, że się ze mnie nie śmiejesz.
Wyśmiej go za oglądanie anime
[cytuj]Między Wschodem a Zachodem
Magazyn popularno-naukowy
Czas trwania programu: ok.25 minut
Producent: Jacek Wan
"Między wschodem, a zachodem" jak już sam tytuł sugeruje program ukazuje różnice miedzy kulturą wschodu, a zachodu - elementem łączącym jest problem harmonijnego rozwoju ducha i ciała charakterystyczny dla kultury Dalekiego Wschodu i pożądany w cywilizacji zachodniej. Autorem programu jest Jacek Wan - doskonały dziennikarz telewizyjny, wieloletni korespondent jednej z japońskich stacji telewizyjnych.
Na początku każdego kolejnego wydania programu prezentujemy kilkuminutowy felieton filmowy, omawiający dane zagadnienie. Szczególnie interesujące, materiały są realizowane na bieżąco w regionie, gdzie przedstawiane zagadnienie są znane i popularne. W większości przypadków są to różne kraje Azji. [/quote]
Źródło: http://www.zdrowieiuroda.polsat.com.pl/?aid=26560
Według tej informacji raczej nie. Chociaż już sobie przypomniałem ten program i to o Polsce i Czechach było chyba w tym samym odcinku jako porównanie wykorzystania gorących źródeł. Ale po prostu dawno to widziałem(chyba z rok temu) i już słabo kojarzże całokształt.programu
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-30 21:58:47)
asx napisał:szefu napisał:hehehe nie żebym się śmiał ale LOL hehe xD
Wyśmiej go za oglądanie anime
on ogląda anime!!! <buahahahahahahahaha> :P:P
heheh sorki każdy lubi co innego i nie wypada się naśmiewać jeżeli cię uraziłem to sorki;)
hehe ja czasem oglądam bajki na jetixie:P chcesz to się śmiej:P
Lepiej by było gdybyś rozwinął swoją myśl zwłaszcza co ci się nie podoba. Gdybyś czytał uważnie to co napisałem zauważyłbyś, że widziałem tylko końcówkę tego programu i nigdy żadnego odcinka nie widziałem, dlatego chętnie poczytam sobie twoją i każdego innego opinię na temat w/w programu.
Ostatnio edytowany przez asx (2006-10-30 22:41:41)
nie wypowiadam sie na temat na którym się nie znam ale sam tytuł ,kanał itp no poprostu chciało mi się śmiać:P:P noi te hoteliki hyhyhyhy
bardzo ciekawy program ... widzialem kilka odinkow. Tematyka odcinkow jest rozna ale zawsze sa porownania do polski i do japonii ... z samej japonii widzialem 3 albo 4 odcinki ...
nie wypowiadam sie na temat na którym się nie znam ale sam tytuł ,kanał itp no poprostu chciało mi się śmiać:P:P noi te hoteliki hyhyhyhy
No cóż ignorant z ciebie i jak widać trafiają się tacy wśród miłośników anime, którzy wyśmiewają coś czego nigdy nie widzieli. Poza tym nie wiem czy to zamierzone, ale zwróć uwagę jak sobie sam zaprzeczasz.