Nie jesteś zalogowany.
No było takie małe w łagowie ok. 10 osób.
czemu nikt mi nic nie powiedział?;/
yuuki napisał:o_0 a było juz jakies???
Chodziło mi o spotkanie na konwencie... Na Doji chyba było.
oka oka, na doji nie dotarłam, wiec i tak nic juz po tym;)
Dżibril napisał:No było takie małe w łagowie ok. 10 osób.
czemu nikt mi nic nie powiedział?;/
Było taki temacik - wcale długo.
oka oka, na doji nie dotarłam, wiec i tak nic juz po tym;)
Więc może na konwencie B.A.K.A. to się nadrobi ;-). Też nie byłem na tym spotkaniu.
Musze se odbić za Doji (nie byłem z braku czasu ) ale na tym będę w 100%
PORUSZE ZIEMIE INIEBO ABY SIÄ TAM ZNALEĹÄ :P:P:P[okej]
Baka- dobra sprawa, kultowy juz konwent:)
Nie nakręcajcie sie tak, jeszcze jest dużo czasu
jak na razie mamy bardzo dużo propozycji i będzie robiony odsiew
szykuje się sporo niespodzianek (szok!)
mi nie wolno niczego nowego podawać co nie jest zatwierdzone - dowiadywać się będziecie w odpowiednim czasie
mogę tylko powiedzieć, że będzie coś dla fansuberów (hardki i softy) jak i dla osób co zaczynają się tym intersować [PANEL]
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-17 13:39:19)
mogę tylko powiedzieć, że będzie coś dla fansuberów (gardki i softy) jak i dla osób co zaczynają się tym intersować [PANEL]
[okej][hehe][okej][yahoo]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Napewno mnie nie zabraknie Juz sie z Gregorem zgadam jakos
A co do spotkania to chetnie poznal bym pare ludzi ze starej ekipy ANIS Wiec jak najbardziej jestem za
Lepiej późno niż wcale ale udostępniamy wam wszystkim oficjalny plakat na B.A.K.A Y2K6 !!!!
[URL=http://img201.imageshack.us/my.php?image=bakaplakatbw2us1.jpg][/URL]
Wszelkie info będziemy się starać umieszczać na http://baka.swat.pl/
Niedługo opis razem ze zdjęciam jak dotrzeć z dworca głównego na teren konwentu.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-30 19:16:06)
Pojawił się drugi oficjalny plakat BAKI autostwa Laureanne
[URL=http://img127.imageshack.us/my.php?image=plakatbakay2k6fo0.jpg][/URL]
konwent nadciaga wielkimi krokami... beware
to możnaby jeszcze prosić o rozpiskę atrakcji ale z wyszczególnionymi godzinami?
A mnie nie będzie... byłem na Negi^^
Ja będe na 100% mam nadzieje że nic się nie skomplikuje ale na bace będe na 100%
Ja będe na 100% mam nadzieje że nic się nie skomplikuje ale na bace będe na 100%
to wybaw się za mnie, bo jednak nie jadę
a może weźniesz moje wizytówki? ;p -powtórka z rozrywki
to możnaby jeszcze prosić o rozpiskę atrakcji ale z wyszczególnionymi godzinami?
I jeszcze oryginalne kubańskie cygara bo jak nie jak tak!
Tradycyjnie rozpiska będzie podana na początku konwentu w formie małych quidebooków lub wypisane na wielkiej tablicy przy wejsciu.
Hmm.. ja prawdopodobnie też będę ale mam dylemat bo w Skierniewichac - niedaleko ma grac zespół Farben Lehre buuuu ale już nie raz byłem na ich koncercie i nie raz jeszcze będę ;P więc jeśli da rade z dojazdem to będę na 100% na BACE
Dranzeer he he he ... Farben Lehre(tak wogóle światny zespół) ... odpuśc ... BAKA jest jedna a koncertów Farbenu będzie wiele
Ja na 100% na BACE będe ... i nie moge sie doczekać ... jeszcze tylko tydzień ^^
tydzień... ? to w ten weekend jest sobota i niedziela bodajrze Jednak raczej BAKA to może się zobaczymy Anuś we Wrocławiu Oj... będzie się działo