Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
chciałbym sie spytac czy ktos ma stronke, sklep wysyłkowy itd albo zna sklep w okolicach zabrza
gdzie mozna kupic takie rzeczy jak pałeczki (ale nie takie jednorazowe co do ryzu daja), czarki do sake (kolega mi robi narazie ze zwyklego ryzu zobaczymy jak wyjdzie) ,miseczki na jedzenie(zamierzam zmienic diete na azjatycka) itd
Niektórzy to mają fajne upodobania.... LOL ... weź luknij na Allegro może.
byłem
czarki sa (chyba takie powinny byc) pałeczki tez sa ale nieweim jak odruznic jednorazowych od wielokrotnego urzytku
hehhe jezeli z takiego białego miękkiego plastiku to są jednorazowe:P
W Ĺodzi sa w manufakturze (sklep: kuchnie świata )
Poszukaj pod podobnym hasłem.
O, dawno w manufakturze nie byłem, a trzeba chyba się przejść, bo mój zapas jednorazowych się drastycznie zmniejszył.
A jak ktoś z Poznania czy okolic, to na ulicy Ĺw.Marcin jest sklep Matsuya (pałeczki, miseczki, ksiażki, manga i inne duperele).
Kup sobie scyzoryk (koniecznie szwajcarski - poznasz go po czerwonej rękojeści z białym krzyżykiem oraz po tym, że kupując go nie znajdujesz się na bazarze, a sprzedawca nie gawarji pa ruskij) i wystrugaj sobie pałeczek ile dusza zapragnie [roftl]
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-10-31 00:39:14)
Jedziesz do Wrocławia na BAKÄ ? W pobliżu rynku znajdują się 2 sklepy co oferują wszystko co azjatyckie
a przynajmniej to co się polakowi najbardziej z tym kojarzy
Prawdopodobnie wszystko czego szukasz jest w Makro w Zabrzu. Nie tak dawno była na to oferta w gazetce.
ok tym co wzieli moja prosbe na powaznie dziekuje a reszta ....
Strony 1