Nie jesteś zalogowany.
Zato: o ile pamiętam, wy nie ingerujecie w materiał do APRaw? Taki jaki zdobędziecie taki dajecie na net, tak?
Zato: o ile pamiętam, wy nie ingerujecie w materiał do APRaw? Taki jaki zdobędziecie taki dajecie na net, tak?
Zgadza się. Staram się wybierać najlepsze w swojej klasie ripy Często ściągam od paru ripperów, wybieram najlepszą wersję i tej się trzymam. Integrujemy w materiał, który wychodzi jako Anime-People. Tu nie ma na to czasu.
Zatoichi masz linka
Ja już wywaliłem ich wersję - mam waszą , ale duża szkoda . Pewnie że chinoli
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41040
Ostatnio edytowany przez ddarek (2006-10-24 17:56:15)
hikikomori napisał:Faktycznie niezła jakość.
W którym miejscu??? Porównaj ich obraz z ostrością wersji APeopleRaw.
Ok.ok! Porównywałam do tego, co mam, czyli TW. Przekonałeś mnie: od dzisiaj tylko APeopleRaw!
Nom, ja mam 1-3 rawki od APeople i jestem zadowolony z jakosci )
Faktycznie niezła jakość. Używają fajnej czcionki. Pasuje do pogiętego anime. Może nasi suberzy powinni trochę poeksperymentować z liternictwem?
Przyznam szczerze, że sama chciałam zastosować jakąś inną czcionkę do openingu i endingu. Ale wybito mi to z głowy twierdząc, że nikomu nie będzie się chciało instalować nowej czcionki :/
Nie musisz dorzucać nowej czcionki do napisów. Poszperaj w standardowych. Też można coś ciekawego z nich wymodzić.
Pobawić się kursywą, pogrubianiem, kolorkami. Normalnie multum opcji do wyboru xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-24 20:34:03)
Przyznam szczerze, że sama chciałam zastosować jakąś inną czcionkę do openingu i endingu. Ale wybito mi to z głowy twierdząc, że nikomu nie będzie się chciało instalować nowej czcionki :/
Ech, zawsze się znajdą jacyś wrogowie postępu. Może tak alternatywna wersja dla nieleniwych:)
No skoro są jacyś nieleniwi zwolennicy, to na pewno się tym zajmę
Hikikomori, Ty miałaś zdaje się na czym innym teraz skupić xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Skupiam się, skupiam. Ale muszę złapać oddech od czasu do czasu:P I b. mnie interesują kwestie rozwoju DN. Jak już Jasmine rozważa limitowaną edycję specjalną dla bardziej wymagających, to może by tak wersja dla ortodoksów z sufiksami, onii-chanami itp. szczegółami, które dla niektórych stanowią o klimacie japońskich produkcji? Ja się mogę podjąć przeróbek. Za zgodą autorów, ma się rozumieć. Ciekawe, czy jest na to zapotrzebowanie, czy wszystkim to ogólnie zwisa: ważne, że są nowe napisy, które posuwają akcję do przodu. Bo może tylko ja mam takiego fioła na tym punkcie?
Quithe-efekt mojego skupiania siedzi w Twojej skrzynce mailowej[jezor]
Heh nareszcie, teraz tylko subki i mozna ogladac.
Ufff... nareszcie jest ... a myslalem ze juz wyzione ducha :P
Dzis obejrzałem 4 ep. Death Note, cholera! to aniem działa jak narkotyk, tylko po 4 epach wiem, ze jest to najlepsze anime roku 2006!! a jak potem będzie jeszcze lepiej (a pewnie będzie) to będzie to anime któe przejmie u mnie 1 miejsce!!!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja jeszcze się zastanawiam, co jest lepsze, czy Death Note, czy Fate/Stay Night, ale być może niedługo już przejdzie na co jest lepsze - czy Death Note czy NGE (czyli moje ulubione anime), bo seria naprawdę wymiata.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-31 21:41:02)
skoro takie komentarze są to zaraz po powrocie do kraju zabieram się za tą serie ;]. Widze, że to jest anime zdecydowanie odstające od innych...
No z odc. na odc. coraz lepiej. Nigdy nie można się spodziewać co się w serii wydarzy. Naprawdę bardzo dobre anime, no ale "nie mów hop zanim nie skoczysz". Zobaczymy co będzie później.
wiele anime na poczatku bylo fajnych A potem sie robily sie denne Skarcicie mnie, ale jako przyklad podam wlasnie NGE