Nie jesteś zalogowany.
Otóż sprawa jest taka że posiadam na płycie (jednej) zgrane dwa anime. Samurai Champloo oraz Hellsing OVA 1. Kiedy chcę je obejżeć to co jakiś czas wyskakują mi błędy ( niezależnie w jakim odtwarzaczu). Błąd objawia sie tym że w pewnym momęcie wyskakuje komunikat " krytyczny błąd, aplikacja zostanie zamknięta" po czym znika mi pasek startu i d**a musze odpalać od początku. Próbowałem oglądać anime po skopiowaniu na dysk , ale nic to niepomogło. Anime mam w formacie wmf (winamp media file) oraz MKV
( niewiem od czego to skrót) .Prosił bym o pomoc bo to jest naprawde fajne anime a niemoge tego obejżeć przez te błędy.
Sprawdź CRC.
...i nastepnie porownaj z tym na anidb.info albo po prostu uzyj WebAOM (aplikacja tegoz serwisu).
W obecnej chwili widzę wśród dziesięciu ostatnich tematów dwa bardzo podobne (problemy z odtwarzaniem). Czy nie warto byłoby przeznaczyć na takie tematy jeden wątek?
Gracol, Shinma, ja was nierozumie, jestem raczej niezorientowany w tych sprawach tak więc jakbyście mi to przetłumaczyli na polski to bym sie cieszył.
Sprawdź też czy nie brakuje ci jakiś kodeków, z których korzystają.
To chyba jest znęcanie się.
Gracol, Shinma, ja was nierozumie, jestem raczej niezorientowany w tych sprawach tak więc jakbyście mi to przetłumaczyli na polski to bym sie cieszył.
Ściągasz np.: TotalCommanera zaznaczasz plik który chcesz sprawdzić i wybierasz z menu Plik "utwórz sumy kontrolne CRC" zaznaczasz pierwszą opcję(plik SFV) i klikasz ok.
Potem otwierasz utworzony plik i porównujesz ciąg znaków z podanym na anidb.info (także poprawne CRC pliku często podawane jest w nazwie lub w descriptions).
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-31 23:23:47)