Nie jesteś zalogowany.
No z odc. na odc. coraz lepiej. Nigdy nie można się spodziewać co się w serii wydarzy. Naprawdę bardzo dobre anime, no ale "nie mów hop zanim nie skoczysz". Zobaczymy co będzie później.
Chyba, że przeczytasz mange
@KAT - mnie może tez skarcą, ale zgadzam sie z tobą .
Co do Death Note to jest to bardzo dobra pozycja, chyba najlepsza w tym sezonie, nie ostaje od mangi wcale, a wcale, co oznacza, że ekipa z madhouse wzięła się poważnie do roboty, i wychodzi i to bardzo dobrze. Zarówno kreska jak i wszystko inne stoi na wysokim poziomie, również ścieżka dźwiękowa jest bardzo dobra. Narazie same super latywy
P.S. Juz nie mogę się doczekać następnego odcinka
Ja bym polemizował co do miana "najlepszego tytułu" roku, ale cóż:P
Ja bym polemizował co do miana "najlepszego tytułu" roku, ale cóż:P
Najlepszym tytułem roku to może nie, chociaż zalezy od gustu, ja napisałem, że jak narazie najlepszym w obecnym sezonie. Co więcej wyszedły dopiero 4 epki, więc trudo jest jednoznacznie określić czy to najlepszy tytuł w roku. Zobaczymy po zakończeniu emisji i wtedy będziemy mogli ocenić Death Note jak należy.
[APeopleRaw] Death Note
05. Bargaining
Macie przed reszta, poki serwer z nasza stroną nie ruszy.
Na forum wydawnictwa JPF jest ankieta dotycząca wydania Mangi "Death Note". Zainteresowanych zapraszam do głosowania.
Dałbyś linka bo nie chce mi się przez to przekopywać:P
A mógłby mi ktoś powiedzieć która grupa jest lepsza która wydaje death note?? Czy TW czy Live-evil?? Bo ja ściagam cały czas live-evil ale patrze, że napisy na 1 miejscu są do TW. Mógłby ktoś powiedzieć której grupy lepiej ściagać??
P.S. Moim zdaniem jedno z najlepszych anime jakie wogle są.
Lepsze jest TW
W ogole PL suby sa tworzone na podstawie TW wiec obojetnie ktora grupe bedziesz bral (choc nie wiem czy ogladasz z PL subami ) to i tak będziesz miałtłumaczenie na podstawie TW
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-01 18:39:09)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Na forum wydawnictwa JPF jest ankieta dotycząca wydania Mangi "Death Note". Zainteresowanych zapraszam do głosowania.
W zasadzie już wiadomo że niedługo będzie na stronie JPF-u.
MaX napisał:Na forum wydawnictwa JPF jest ankieta dotycząca wydania Mangi "Death Note". Zainteresowanych zapraszam do głosowania.
W zasadzie już wiadomo że niedługo będzie na stronie JPF-u.
Pytałem Jasmine apropo Death Note Movie. Stwierdziła że mogła by się za niego zabrać jak by zdobyła film i angielski skrypt, film to nieproblem (ja mam wersje[S^M]) ale problem jest z angielskimi napisami. Osobiście zadnych nieznalazłem, ale może znajdzie się ktoś komu się uda.
Pozdrowienia dla Jasmine
Lepsze jest TW
W ogole PL suby sa tworzone na podstawie TW wiec obojetnie ktora grupe bedziesz bral (choc nie wiem czy ogladasz z PL subami )
Ja ciągle będę się upierał przy wyższości L-E xD Ale masz rację JaDaK, synchro do LE jest i tak na podstawie tłumaczenia z TW
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ĺadną kose ma ciekawe czy Raito zdobędzie coś podobnego ?
Ja ciągle będę się upierał przy wyższości L-E xD Ale masz rację JaDaK, synchro do LE jest i tak na podstawie tłumaczenia z TW
Z jednej strony tw niektóre zdania tłumaczą gorzej... a z drugiej le ma gorszą jakość hardka. Zresztą kwestia gustu:P
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-01 19:20:47)
Racja
Sonda dotyczącą wydania Death Note w Polsce jest już dostepna na stronie glownej jpfu
Glosujcie, a może wydadzą
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-06 12:10:17)
Zagłosowałam specjalnie dla Was , bo manga średnio mi się podobała i na pewno nie kupię.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Oczywiscie, ze na tak . Anime jest przeswietne to i manga bedzie wspaniala (choc kurde na poczatek sprezyli by sie z wydawaniem naruto )
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-06 12:40:19)
Mangę w tej chwili robi Projekt Manga. Możesz zerknąć.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)