Nie jesteś zalogowany.
Tak jak t temacie... W mandze jest pokazany slub a w 28 epku nie ma slubu a jest napisane final selection... Prosze o szybka odpowiedź:D
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-01 18:31:18)
w Love Hina again patrzałeś ? nie pamiętam już co było w 3 epku , ale wiem, że coś było
A ten "28 epek" to 3 odcinek z serii again, czy liczyłeś Specjale ?, bo z tego co pamiętam to LH ma - 25 ep. + 3 ep + 2 special + 1 cośtam o serii
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-11-01 12:30:25)
Oczami Fana Blog ;]
Oficjalnego ślubu w anime nie ma, jest tylko jak sobie wyznaja miłość i sie całuja a pozniej wszyscy ich gonia a oni uciekaja do helikoptera Sety i odlatuja, i chyba tylko tyle było, chodziaz do konca nie pamietam .
Ostatnio edytowany przez maryska (2006-11-01 12:36:47)
Ĺlub był tylko w mandze... a w anime nie był i raczej nie będzie, Emy też.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Tak jak t temacie... W mandze jest pokazany slub a w 28 epku nie ma slubu a jest napisane final selection... Prosze o szybka odpowiedź:(
Żart miesiąca [roftl]
Wałkowane nie raz. Manga to nie anime i nie będzie kontunuacji anime.
a dla ścisłości: była seria tv (24 epki), special 1 (christmas), special 2 (spring), OVA o podtytule "Again" (3 epki). Wiele zostało zmienione w stosunku do mangi ale jak ktoś dokładnie to obejrzy wszystki przeczyta to sie dopiero wtedy zorientuje.
Cały ten temat to jeden wielki SPOJLER ><
heh mam nadzieje ze bedzie ten ślub w anime.
Pozdrowq i dzieki:) mozecie sie dalej wypowiadac. Ja lece ogladac school rumble:).Bye
Sorki ale odświezam bo mysle ze ktos w 100% bedzie wiedzial i odpowie:)
ale problem... czytałeś mangę ?? miesz jak się kończy ?? no to problem z głowy...
Fajnie ale bylo by super zeby anime uzupelnialo mange a nie odwrotnie...
jakbyś nie zauważył, to anime powstało i się zakończyło w czasie gdy manga jeszcze powstawała, więc czego oczekujesz? jedynie można czekać na OVA, ale jak do tej pory nie ma, to raczej nie będzie...
Jeden z najgłupszych tematów jakie ostatnio czytałem a posty Sansiro wskazują na to że albo jest "głupi"(bez obrazy) albo po prostu nie czyta postów innych. Ĺlubu nie nyło i raczej nie bedzie chyba ze komuś zechce się odgrzebywać serię a w to wątpię.
Eragon Wiem, że jestem głupi ale nie musisz tego rozgłaśniać:D Zawchowaj to dla siebie:)
Eragon Wiem, że jestem głupi ale nie musisz tego rozgłaśniać:D Zawchowaj to dla siebie:)
[roftl]
sorry, więcej nie potrafię napisać
//edit po poście niżej// omg, dajcie mu już bana...
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-11-01 19:34:47)
Jaj se nie można robić??:P A grejfiut umiesz juz mnozyc??:) ile jest 2x2
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-01 19:26:01)
sansiro napisał:Tak jak t temacie... W mandze jest pokazany slub a w 28 epku nie ma slubu a jest napisane final selection... Prosze o szybka odpowiedź:(
Żart miesiąca [roftl]
Wałkowane nie raz. Manga to nie anime i nie będzie kontunuacji anime.
a dla ścisłości: była seria tv (24 epki), special 1 (christmas), special 2 (spring), OVA o podtytule "Again" (3 epki). Wiele zostało zmienione w stosunku do mangi ale jak ktoś dokładnie to obejrzy wszystki przeczyta to sie dopiero wtedy zorientuje.
poprawka: seria tv ma 25 epów.:P
Sansiro, błagam, skończ
"Skazany na zajebistość"
zjadasz jak sobie zyczysz:).Miłego wieczora... Pozdrawiam
Zjadacz, nie zjadasz. I to się pisze z dużej litery
"Skazany na zajebistość"