Nie jesteś zalogowany.
10 milionowa odsłona sie zbliża !!!
Może by tak coś wymyślić? Tapetke okolicznościową czy coś? Jakby co to służę pomocą
I bedzie okazja do kolejnego newsa
Idźcie sobie
Imperare sibi maximum est imperium
Kane to burak
Sio!
A czy jest możliwość sprawdzenia kto dokonał 10 milionowej odsłony?
Już cie nie luubie.. Nie będe już Ci porzyczał moich żołnierzyków
ROTFL
hmm... musiałbym to sprawdzić tj. czy się da!
Kto to powiedział? Nikt nie bendzie tak muwił do mojego pszyjaciela Kejna, który jest moim pszyjacielem i który mi pożycza maczboxy! Zaraz pujde do taty Kejna i powiem że jakiś chłopak mruk go w piaskownicy przezywa od burakuw i w ogule nie wiem, czemu Kejn miałby być burakiem, ale domyślam sie, że to obraza, jak opszczaniec albo takie coś podobne. Nie pszejmuj sie pszyjacielu Kejn, jusz sie z tym mrukiem nie bawimy, biegne zajonć huśtafke
Ale swoją drogą to byłoby fajnie jakby dało radę sprawdzić, kto dokonał tak historycznego klinięcia I możnaby to jakoś ukazać ładnie na stronie głównej
Hihi, a ja mu nasiusiam do piaskownicy
hmm... niezła myśl jednak są 2 ale:
1) musze sprawdzić czy jesteśmy wstanie to stwierdzić
- zaraz to zrobię
2) ten klik może być z zewnątrz, tj. wykonany przez osobę nie zalogowaną
- tu będzie brak wyróżnień
3) zacznie się masowe klikanie
- i jeszcze się nam serwer wyłoży
No będzie oblężenie jak nic Akcja "klik za 10 milionów" :DMożna się nawet reklamować, "kliknij, a być może 10 milionów będzie Twoje!!" (a co, przecież będzie
Mamo a Frimuś zjadł mi ludzika z klocków lego, łaaaaaa. Gdzie jest moja proca? Zeszczele go rozynkami z huśtafki.
hłe hłe, dokładnie tak, BTW dzięki naszemu adminowi będziemy wiedzieli kto strzeli 10.000.000 odsłonę serwisu
A Zdenek mi powyłamywał ząbki z grabków i nasiusiał do wiaderka
Jak 10.000.000 padnie w czwartek to pewnie to będzie koleś, co wpadnie po Naruto. Hmm, w piaskownicy to już trochę nie było, ale jak z ojcem coś robiłem, to trochę piasku zostało, no to narazie:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No ja nie rozumiem was. Tu taka poważna sprawda do omówienia a wy tu jakieś dzieciaki z piaskownicy sprowadzacie.
BTW Admin już to zauważył jakiś czas temu i raczej poczynił już odpowiednie kroki by nam 10 milionowy odsłaniacz nie umknął. A miałem nadzieje że ludzie nie zwrócą na to uwagi i obejdzie się bez masowego klikania. A jak ja chciałem zdobyć to wyróżnienie (no ale chociaż mam 10 tysięcznego posta ).
Kurde.. już myslałem, że przejdzie i se po cichu kliknę ten 10 milionowe wejście, ale musiał ktoś wypapalać
A tak na serio: ja uwagi nie przywiązuje do tego.. równie dobrze można świętowac kliknięcie nr 127442162.
P.S.
I to też na powaznie: bardzo mnie cieszy, że na forum wyrobiło już się specyficzne (momentami Monthy Pythonowskie) poczucie humoru.. nie wiele jest for, gdzie takie coś się dzieję... a musze powiedzieć że na niejednym forum piszę..
A ja bende klikał i klikał puki mi reka do myszki sie nie pszyklei , a jak do tego dojdzie bende dalej klikac :] I se wyklikam cala energie :p
No i przyszedł Yank i nas wygonił z piaskownicy Aż z pośpiechu i strachu zgubiłem dwie historyjki z donaldów, które dostałem od pszyjaciela Kejna za obrone przed mrukiem
@Suchy, widać niewiele ludzi stąd pisuje na innych forach
A odnośnie tematu, to mamy super Admina i tyle.
ps: będę czatował (nie rozmawiał na czatach, tylko robił przyczajkę tajniacką żeby te miliony ustrzelić Jako nagrodę zwycięzcy mogę przekazać np półbut męski, którym Nikita Chruszczow walił w mównicę na forum ONZ Olbrzymia wartość historyczna