Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć
Mam pytanie. Czy na tej stronie jest jakieś ograniczenie w ściąganiu.
Ĺciągnąłem 2 serie i jestem w połowie trzecie, ale przerywa mi przy każdym odcinku i nie mogę ściągnąć?
Co jest tego powodem?
Dzięki
Pozdrawiam
Cześć
Mam pytanie. Czy na tej stronie jest jakieś ograniczenie w ściąganiu.
Ĺciągnąłem 2 serie i jestem w połowie trzecie, ale przerywa mi przy każdym odcinku i nie mogę ściągnąć?
Co jest tego powodem?Dzięki
Pozdrawiam
Ĺciągaj FlashGetem
Chyba nie ma. Ja ściągnąłem już sześć serii i nie mam problemów. Tak jak kolega MaX polecam FlashGeta, sam go używam
"Skazany na zajebistość"
do ile max połączen mozna w nim ustawic i niedorobic sie bana czy zmniejszenia transferu downloadu?
Ja sciagalem przez Opere i tez mi sie zdazalo ,ze pobieranie zostalo zatrzymane, ale wtedy wystarczylo tylko kliknac prawym klawiszem myszy i wznowic pobieranie i juz Anime sie sciągalo dalej
Ja sciagam z tej stronki Dapem juz od dawna, i nigdy nie mialem zadnych ograniczen
do ile max połączen mozna w nim ustawic i niedorobic sie bana czy zmniejszenia transferu downloadu?
jedno, max 2 i ciągnie pełnym speedem
Mezzo DSA i Black Lagoon mam stamtąd,
normalnie dla admina za te serie
MaX - Dzięki skorzystałem
MaLy - Też jadę na Operze, ale jak mi przerywało, to nie zawsze to widziałem, wznawiałem, ale po jakimś czasie znowu przerywało a ja cały czas nie siedzę przed kompem
fuchikoma - Szkoda, że nie przeczytałem wcześniej, bo ściągałem 3 odcinki na raz. Mam nadzieje, że mnie nie zbanują.
Dzięki Wszystkim
Strony 1