Nie jesteś zalogowany.
Ja nie moge sie doczekac następne epa. i nie chodzi mi bynajmiej o walke Ishidy a Ichigo znow uwolni swojego bankaia.... bedzie sie dzialo
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
czy ja wiem czy pol na pol by mi pasowalo... ludzie ja tylko chcialem wydac raz, jeden jedyny raz napisy do anime ktore lubie, byc przy tym pierwszy a robie to tylko ze wzgledu na to ze są to fillery. Nie wiem czy dalbym rade ciągle robić napisy bo chodze do szkoly i niekiedy mam malo czasu...
zreszta offtopic sie zrobil naprawde
co do ostatniego odcinka to nie podobal mi sie wcale, nie lubie ani tego Mayuriego - taki typek samochwały, ktorego Ishida rozwalił... ani nie lubie tego zarozumiałego bountu czy jak to sie pisze...
Mayuri jest zajebisty. Nie znasz się
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ja lubie psychola :p kazdy wie okim mowa :p
A mi sie nie podoba nie podoboa mayuri ani jego bankai z geba dzieciaka.... Najlepszym Kapitanem jest Zaraki i Byakuya (aizena tam nie zaliczam). a porucznikami the best sa. Renji, Matsumotoi oczywiscie Yachiru.
"miliardy ostrz Renjiego" yyy nie pomylilo ci sie to z senbonzakurą byakuya? Renji ma zabimaru... a bankai renjego to taki dluuugi miecz z kości kręgowych...
"miliardy ostrz Renjiego" yyy nie pomylilo ci sie to z senbonzakurą byakuya? Renji ma zabimaru... a bankai renjego to taki dluuugi miecz z kości kręgowych...
Już wyjaśniam:
[w oddali słychać krzyk bólu i rozpaczy, rozdzieranego przez miliardy ostrz, Renjiego...]
Renjiego jest Krzyk bólu i rozpaczy.
sorry, zapomniałem wstawić przecinki
ten opening co jest teraz ... on mi sie tak podoba ^^ niech go jakas dziewoja zaspiewa na karaoke na BAKA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Szkoda że niedoceniany jest Yamamoto Genryuusai Shigekuni (kapitan pierwszej dywizji), co prawda walczył tylko raz raz, ale za to z dwoma kapitanami, a jednego porucznika przez sam kontakt wzrokowy wyłączył z walki.
ktUry to był? ten ze zdublowanym zanpaktou?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Najlepszy jest Urahara. Co prawda byly kapitan, ale jednak.
dziadziuś ? ten szefo od smoka ognia ? cos chyba oglądam niezbyt uważnie
Lol, bo on jest najlepszym z kapitanów. Od tak by go raczej naczelnym kapitanem nie uczynili co nie? PO prostu, taki dziadziunio nie pójdzie walczyćz byle kim. Zapewne bedzie jakaś walka Aizen vs Dziadek i wtedy dziadek przegra ale sam fakt ze będzie walka może o czymś świadczyć. Odrazu uprzedzam pytanie, dziadek nie pochwycił Aizena ponieważ po prostu nie zdąrzył. Kiedy Aizen siępojawil on konczył swój pojedynek a sam przebył jak już Aizen byl w łapach shinigami.
tak cos czuje ze Byakuya jest lepszy od tego dziadka... nie widzielismy dziadka w akcji ale mozna powiedziec ze napewno nie bedzie szybszy od Ichiga przy bankai, byc moze bedzie lepszy, ale tak szczerze chcialbym zobaczyc walke dziadek vs Ichigo i chcialbym zeby ichigo wygrał :D:D
pozatym zdaje mi sie ze aizen jak narazie jest lepszy od tych wszystkich kapitanow nawet lepszy od dziadka, pewnie ichigo zas bedzie musial sie szkolic zeby z aizenem wygrac i [spoiler ] nauczyc sie dluzej utrzymywac maske hollowa niz 13sekund
To chyba pewne, ze Aizen bije wszystkich kapitanow przeciez glowny bad guy nie moze byc jakas pipką.... wystarczy zobaczyc co zrobil z Hitsugaya, Komamura... renjim i ichigiem.... Choc wydaje mi sie, ze bedzie jeszcze silniejszy jak polaczy sie z pustym (jezeli do tego dojdzie:P)
ale aizen nie jest chociaz idiotycznie zly jak to bywa w niektorych przypadkach np [ spoiler] grimjaww
Od razu mowie nie czytam mangi i prosze bez spoilerow o niej:P Aizen dobry jest ale bedzie jeszcze lepszy tak mysle. I cos mi sie zdaje ze po filerach dojdzie do walki Ichigo vs Aizen i Ichigo bedzie dostawac baty a potem jakos sie polaczy z ta swoja druga polowa pustego i go rozwali W ogole uwielbiam te momenty jak Ichigo zamienia sie w tego polpustego a pol shinigami:) Ostatnio gralem na Ps2 w gre Bleach Blade Battlers i wlasnie byla tam ta "forma zlego Ichigo" I wymiatala:D Ogolnie to najbardziej z Bleacha lubie Ichigo i Zarakiego potem moze byc Kapitan Kuchiki Za to nie lubie Ruki i Ishidy, choć sam nie wiem czemu