Nie jesteś zalogowany.
To co w temacie... Przeraża mnie średnia wieku userow a najgorsze jest to, że najwiecej jest osob z wiekiem mniejszym od 9 roku życia:|[shithappens]Ja osobiście mam 23 lata... i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach i nie wtracajcie zdania w tym czego nie rozumiecie.To by było hyba tyle... Szanujcie starszych
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle... Pozdrawiam:)[ostrzezenie][cholera]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-03 22:49:54)
CHYBA! :p ja mam 20 lat :C
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Oj napisałem ale nie pobijesz mnie?
A mnie tam wali czy ktoś ma 23 czy 9 latek. Jeśli mnie wkurzy to i tak mu się oberwie, ale jeśli potrafi pisać posty na forum, tudzież tłumaczyć animce to tak naprawdę wiek nie ma największego znaczenia
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-03 22:57:12)
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle... Pozdrawiam:)[ostrzezenie][cholera]
Wielu młodszych od ciebie jest o wiele bardziej DOJRZAĹYCH
Sansiro ty masz 23 lata, a czasami zrobisz czy powiesz taka glupote... wiec wiek niezawsze ma tu do rzeczy.
bedziecie mi te allegro wytykac ciagle?? nie chodzi mi o to i owo!Chce na tym forum troche dojzalosci i tylko o to prosze:)
Piter nie znasz mnie wiec nie wypowiadaj sie na mój temat... Sadzac po tym poscie masz max 12 lat:].
Pozdrawiam
Walnales gafe z tym allegro i teraz prubujesz przez taki temat z wiekiem userow, skierowac uwage na innych mlodszych, ze niby robia gorsze rzeczy.
Był już topik o wieku i z podających go najwięcej osób miało od ok. 18 w górę. Dziwięciolatków jakoś nie widziałem Co do wieku to poprzednicy mają rację, w każdym wieku można palnąć jakąś głupotę. Ot prosty przykład Tom_21 (no offence xD).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie bede odpowiadal na twoj post, który jest całkowicie chybiony.tyle ci powiem:)
skąd w ogóle sansiro wytrzsnąłeś tą średnia weku?
Bedzie ciezko bo juz odpowiedziales ^^ Naprawde nigdy bym nieprzypuszczal ze w wieku 23 lat tak ciezko jest przyjac krytyke w swoja strone i uwazac ze zawsze ma sie racje.
Pewnie Chodzi mu o ankiete " ile miales lat jak zainteresowales sie anime" ...
Ostatnio edytowany przez Falmax (2006-11-03 23:12:20)
skąd w ogóle sansiro wytrzsnąłeś tą średnia weku?
Z anikety i zachowania uzytkownikow:)[okej]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-03 23:14:04)
Samo założenie takiego wątku wg mnie jest żałosne i to bardzo. Co Ci do tego ile kto ma lat. Nie liczy się wiek, tylko przydatność w społeczeństwie i to co ma się w głowie.
Chodzi Ci o tą ostatnią ankietę???
Skręcę zię ze śmiechu zaraz[roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-11-03 23:14:51)
Przemek3 napisał:skąd w ogóle sansiro wytrzsnąłeś tą średnia weku?
Heh z ankiety animesub:)[okej]
to nie ankieka ile kto ma lat, tylko ile się miała jak zaczęło oglądąć/interesować anime:P
Hehe, zabawny temat. Była sonda na ANSI dotycząca średniej wieku i wyszło, że najwięcej osób ma od 15 do 21.
Kurde, nie było mnie trochę czasu. Był temat o "okresach dojżewania" dzieci w wieku 9 lat? Można linka? Chcę się pośmiać
on poprostu próbuje się wkupic w nasze łaski nie wie co powiedzieć to wymyśla://
LOL jesli z aktualnej to czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona
edit// kurde za duzo postow na raz i juz mnie ubiegli xd
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-11-03 23:23:39)
Samo założenie takiego wątku wg mnie jest żałosne i to bardzo. Co Ci do tego ile kto ma lat. Nie liczy się wiek, tylko przydatność w społeczeństwie i to co ma się w głowie.
Mądrze gada, polać mu
EDIT
A jak można wkupić się w nasze łaski bredząc? I jeszcze pokazać brak rozumienia czytanego tekstu :D
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-11-03 23:17:39)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Był już topik o wieku i z podających go najwięcej osób miało od ok. 18 w górę. Dziwięciolatków jakoś nie widziałem Co do wieku to poprzednicy mają rację, w każdym wieku można palnąć jakąś głupotę. Ot prosty przykład Tom_21 (no offence xD).
Jeszcze prostszy przykład - Giertych family.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-11-03 23:16:51)