Nie jesteś zalogowany.
Zamykam bo temat juz mi wyjaśniliście:p Na serio to czytanie ze zrozumieniem to pieta achillesowa każdego hehe... Nie no Temat do usuniecia Temat bez celu:P. Temat Zamkniety:). Pozdrawiam
Niektórzy są dziećmi nawet w wieku 23 lat, prawda Sansiro? (nie żeby to było coś złego )
Ja jestem w duchu dzieckiem:P Czasami mi też cos odj****e po alkoholu np:P
Quithe napisał:Był już topik o wieku i z podających go najwięcej osób miało od ok. 18 w górę. Dziwięciolatków jakoś nie widziałem Co do wieku to poprzednicy mają rację, w każdym wieku można palnąć jakąś głupotę. Ot prosty przykład Tom_21 (no offence xD).
Jeszcze prostszy przykład - Giertych family.
Nie no, grzebiemy na naszym podwórku xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To co w temacie... Przeraża mnie średnia wieku userow a najgorsze jest to, że najwiecej jest osob z wiekiem mniejszym od 9 roku życia:|[shithappens]Ja osobiście mam 23 lata... i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach i nie wtracajcie zdania w tym czego nie rozumiecie.To by było hyba tyle... Szanujcie starszych
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle... Pozdrawiam:)[ostrzezenie][cholera]
Jak bys nie napisal ile masz lat, to dalej bym myslal, ze masz 13. Nie wiem czemu zalozyles ten temat, byl temat gdzie kazdy user pisal ile ma lat, nawet kobiety pisaly i zdziwilbys sie ilu jest userow starszych od Ciebie.
Odrazu uprzedzam, ze przeczytalem tylko pierwszy post.
smiesznawo tutaj ostatnio troche
He he no to, co powiecie na mnie ja mam, ile mam i wcale nie chce być poważny, a przynajmniej, nie wtedy, gdy sytuacja tego ode mnie nie wymaga. Jestem dzieciak i tyle, utożsamiam, się z EIKO z FFIX (Ona ma sześć lat ) no i teraz napisałem, niepoważnego posta, lecz jak najbardziej na poziomie, sześciolatka co, nie?
Pozdrowionka ^^
BTW. Temat wątku niczego, nie wnosi, dla mnie, już może go, nie być, no i mam wielu Przyjaciół o wiele młodszych od siebie, mimo wszystko nie sądzę, by choć odrobinkę, byli ode mnie gorsi tylko dlatego, że "mniej wiedzą i piszą głupoty", co naturalnie, nie jest prawdą...
W każdym jest dziecko nawet w dorosłym. Ja mam skończone 19 ,a wciąż mam klocki lego :P
(Ps. I co łyso wam :P:P )
Ja jestem naruto i shin chan hehehe:P
---------------------------
To moze teraz temat jaka postacia dziecieca anime chcielbyscie byc:P[yahoo]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-03 23:31:46)
A ja mam plakat z nagą Dodą nad łóżkiem xDDDDDD
Ten z limitowanej edycji?! no wai! stary wez mi go zeskanuj xd
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-11-03 23:33:14)
Ten z ckm'a xD Taki jakiĹ bez wyrazu i nie sexy xD On jest za duĹźyyyyy, a poza tym nie mam skanera xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-03 23:34:24)
Codziennie marzysz, żeby pić mleko z jej piersi, bobasku? xD
Poza tym każdy jest dzieckiem swoich rodziców
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-11-03 23:34:21)
Freud by miał niezły ubaw z Ciebie...
Ja jestem w duchu dzieckiem:P
jak Cię widzą tak Cię piszą...
Czasami mi też cos odj****e po alkoholu np:P
Mleko w butelce po piwie to dalej mleko...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
hmm.. nie rozumiem niektorych ludzi
Karasu napisał:A ja mam plakat z nagą Dodą nad łóżkiem xDDDDDD
Codziennie marzysz, żeby pić mleko z jej piersi, bobasku? xD
Poza tym każdy jest dzieckiem swoich rodziców
Chyba silikon, chciałeś powiedzieć xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-03 23:36:27)
~sansiro, bez obrazy, ale do Shin-chana Ci daleko, jak i pewnie każdemu z nas, takie mogą być tylko dzieci w tym wieku xD Jak się ma rodzeństwo w tym wieku, to naprawdę jest się z czego pośmiać (powkurzać też xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
a ja? a ja? co powiecie o mnie, co? ja też jestem za głupi na to forum, nie? no proszę powiedzcie! xD idę się pobawić moimi ciężarówkami z Vadera^^
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-04 00:17:10)
Przeraża mnie średnia wieku userow a najgorsze jest to, że najwiecej jest osob z wiekiem mniejszym od 9 roku życia:|Ja osobiście mam 23 lata... i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach i nie wtracajcie zdania w tym czego nie rozumiecie.To by było hyba tyle... Szanujcie starszych
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle...
Nie rozumiem cie ~sansiro;) Skoro przeraza cie wiek, to domyslam sie jakie katusze cierpisz kazdego dnia. Ale pociesze cie, nie wiem czy wiesz ale mamy niz demograficzny. 9 latkowie maja takie samo prawo do korzystania z wszelakiego typu forow jak 60 latkowie. Uczestniczac w dyskusjach nabieraja doswiadczenia dzieki ktoremu nie popelniaja tych samych bledow. Nie mozna sie ograniczac, izolowac. Kazdy z nas popelnial bledy w mlodosci, i dalej je popelniamy a mimo to uczestniczymy w dyskusjach. To ze postawa "maluchow" nas irytuje nie uprawnia nas do dyskryminacji. Sami tez mamy wplyw na takiego mlodego czlowieka, mozemy go pokierowac i "zderzyc" z rzeczywistoscia. Dobrze wiemy ze autorytet wieku nie zawsze idzie w parze z madroscia(nie trodno o przyklady).
Przyznaj sie ~sansiro ze sprawa z aukcja nie dala ci do myslenia?!
btw. nie chcialbym byc twoim synem;)
a mam skończone 19 ,a wciąż mam klocki lego
Mojemu dziecku tez kupie i bedziemy sie razem bawic:D
Halo, temat juz dawno sie wyczerpal oO.