Nie jesteś zalogowany.
Mozecie przejsc do rzeczy, a nie jak male dzieci rozmawiac miedzy soba?~~
A między kim rozmawiają duże dzieci?
nie wyciagne gracola za nic.. a tymbardziej za uszy!!
nikt sie nie podnieca niczym.. poprostu gracol przegral na calej lini i tyle.
To mi przypomina sytuacje jak spotyka sie dwoch gosci i zaczynaja nawijac o filmie ktorego nie widziales.
"A ta scena byla wypas"
"A nie bo ta byla najlepsza"
Gracol YOU ROCK !!!!!!
Zaraz "Wielki Zły" przyjdzie i rozgoni towarzystwo
"Zero tolerancji dla zła na Ansi"
A tak przy okazji to nie znam się na technicznych szczegółach.. w jaki sposób jest mozliwe samowykopanie się i jakie to może mieć konsekwencje?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Zaraz "Wielki Zły" przyjdzie i rozgoni towarzystwo
"Zero tolerancji dla zła na Ansi"
"Chamstwu mówimy - basta!"
Nie wiem o co wam chodzi z tym wkopaniem Jak dla mnie gracol po prostu zrobił coś bardzo zabawnego
A, ja co to zobacze to mi się smać chce i ja tam uważam że to jest zabawne.
No i obiło mi się o oczy ,że gracol zrobił powtórnie "to" szkoda że nie widziałem :D
Coś niedobry Gracol zrobił Pati??:( czy źle rozumuję??
Coś niedobry Gracol zrobił Pati??:( czy źle rozumuję??
DOKLADNIE!! Ale juz po sprawie Jakos to wszystko przezylam
to nunu dla Gracola[bzdura][blee] taką ładną Pati to nawet kwiatkiem nie wolno:D hyhy
Ostatnio edytowany przez mastah (2006-11-06 02:01:36)
Sevortharte napisał:Mozecie przejsc do rzeczy, a nie jak male dzieci rozmawiac miedzy soba?~~
A między kim rozmawiają duże dzieci?
Jak to między kim? --> między sobą i panem W.Mannem oczywiście.
Ostatnio edytowany przez redskin (2006-11-06 12:08:58)
Widać wkurzył sie na siebie za coś i wymierzył odpowiednia karę. Wnioskuję, że za dużo irca spowodowało jakiś problem/ kłopot i wywalenie sie z niego przez samego siebie pod argumentem dostania bana przez swoej drugie ja ma pomóc.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-11-06 18:45:11)
ale motyw
jak on to w ogole zrobił
..
no w sumie gtw moze wszystko
KDE4 ssie
Nikt nie musi się tłumaczyć, przynajmniej jak dla mnie, jeśli Nasz Przyjaciel podpadł Pati to może porozmawiać o wszystkim wyłącznie z Nią. Wcale, nie muszę wiedzieć co się stało, nie było mnie na ircu jakiś czas, i tyle...
Tylko te dwie Osoby mają do pogadania, a nam nic do tego , ja tak sądzę i wiem że mam rację, wątek był o samo zniszczeniu "Gracola" przez Gracola wiec niech tak zostanie... a wszystko przed i po tym zajściu, to tajemnica, którą znają tylko Ci co znać powinni
Pozdrowionka xD
nyo wielkopomna chwila ... to moze sie nawet nie zdarzyc za 1000 lat chociasz mnie to nie smieszy ale zawsze cus...