Nie jesteś zalogowany.
Ja musialem wywalic kolcki lego, to znaczy rozdac innym kumplom, bo juz nie bylo miejsca na inne zabawki.
Halo, temat juz dawno sie wyczerpal oO.
Ale może niektórzy lubią sobie pospamować. Tak jak ja w tym momencie xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-04 00:30:22)
A no dobra niech będzie
A ja mam sześć lat, a ja mam sześć lat[szalony] Idę do piaskownicy[szalony]
A titititititi bobasku xd
Dobra koncze lepiej z tym bo zaraz wylapie warna.
sansiro napisał:Przeraża mnie średnia wieku userow a najgorsze jest to, że najwiecej jest osob z wiekiem mniejszym od 9 roku życia:|Ja osobiście mam 23 lata... i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach i nie wtracajcie zdania w tym czego nie rozumiecie.To by było hyba tyle... Szanujcie starszych
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle...
Nie rozumiem cie ~sansiro;) Skoro przeraza cie wiek, to domyslam sie jakie katusze cierpisz kazdego dnia. Ale pociesze cie, nie wiem czy wiesz ale mamy niz demograficzny. 9 latkowie maja takie samo prawo do korzystania z wszelakiego typu forow jak 60 latkowie. Uczestniczac w dyskusjach nabieraja doswiadczenia dzieki ktoremu nie popelniaja tych samych bledow. Nie mozna sie ograniczac, izolowac. Kazdy z nas popelnial bledy w mlodosci, i dalej je popelniamy a mimo to uczestniczymy w dyskusjach. To ze postawa "maluchow" nas irytuje nie uprawnia nas do dyskryminacji. Sami tez mamy wplyw na takiego mlodego czlowieka, mozemy go pokierowac i "zderzyc" z rzeczywistoscia. Dobrze wiemy ze autorytet wieku nie zawsze idzie w parze z madroscia(nie trodno o przyklady).
Przyznaj sie ~sansiro ze sprawa z aukcja nie dala ci do myslenia?!
btw. nie chcialbym byc twoim synem;)saper_2 napisał:a mam skończone 19 ,a wciąż mam klocki lego
Mojemu dziecku tez kupie i bedziemy sie razem bawic:D
Chetnie sie z wami pobawie ;p
Ej ty jakimś lizusem jesteś czy coś? Chcesz się komuś przypodobać? Bo coś Ci nie wychodzi chyba. Najpierw potępiasz dużo młodszych od siebie, a teraz pokazujesz, że jesteś niby taki sam. Masz swój rozum? Czy jak ktoś Cie zjedzie to już zdanie zmieniasz? Pomyśl nad sobą!
Jakby co to do ~sansiro było
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-11-04 00:53:00)
Ja musialem wywalic kolcki lego, to znaczy rozdac innym kumplom, bo juz nie bylo miejsca na inne zabawki.
"Buty z wężowy skórki, a limony 3 razy kwaśniejsze, jak u nas."
Ja jestem w duchu dzieckiem:P Czasami mi też cos odj****e po alkoholu np:P
Ale po co przykład z alkoholem? To, że pijesz ( podobno pijesz, nikt tego nie widział ) alkohol to dowód dorosłości ? Dzieciaki w podstawówce też piją i palą niestety, ale czy są przez to dorosłe ?
Nie wiem jak inni mnie oceniają, czy uważają mnie za jakiegoś wyrośniętego "bachora" , ale staram się zachowywać odpowiednio w każdej sytuacji, staram się być kulturalnym nawet gdy coś mi się nie podoba za bardzo, nie robie nic da "szpanu", i staram się zachowywać jak "normalny" dorosły człowiek - według "mojego słownika " mniej więcej to jest bycie dorosłym, chodź i tak nie dokońca. A to, że czasami mam swoje filmy, że jestem bardzo marzycielski i gdzieś w tej fantazji zabłądzę na dłuższą chwile, to że lubię Anime, czy czasami pobawić się z dziećmi. Czy to znaczy, że jestem dzieckiem?
Może i jestem dzieckiem według kogoś, każdy może mieć swoje zdanie, nawet jeśli tak jest, to i tak mi to nie przeszkadza
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-11-04 02:24:26)
Oczami Fana Blog ;]
Ja jestem śmiertelnie poważny, na co wskazuje mój avatar.;)
A jestem juś taki duźy... khi...khi...khi [URL=http://imageshack.us][/URL]
A co do autora, to....
To co w temacie...
...i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach
Ty sam napisałeś głupotę.
Szanujcie starszych
Bo co?
Ps.Nie obchodza mnie wasze okresy dojżewania wiec nie piszcze, że sansiro jest be bo sansiro ma racje i tyle... Pozdrawiam:)[ostrzezenie][cholera]
Ty ich nie obchodzisz(pewnie) nic.
sansiro napisał:To co w temacie...
...i pomyśleć, że dzieci sie pałetaja na forach... Prośba do tych do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forachTy sam napisałeś głupotę
Aleś go pognębił.
MistrzSztuki napisał:sansiro napisał:...do 13 roku życia... Nie piszcie głupot na forach
Ty sam napisałeś głupotę
Aleś go pognębił.
Aleś się namęczył przy tym poście.
ja ogladam anime odkad pamietam chciaz od niedawna wiem ze to co ogladałem jako dziecko było anime
wiem ze ni do tematu ale tu cos o wiek chodzi i dlatego tu napisałem :p:D
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-11-04 03:29:40)
Nie no, w sumie do tematu, akurat jest tu o głupich i z dupy wziętych kwestiach na forum powodowanych wiekiem xD BeAsTMaStEr, przyznaj się, ile masz lat
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ile ja mam lat to akurat napisałem i chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.
Ile ja mam lat to akurat napisałem i chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.
rany, ale nie chodzi o to, bo mozna miec lat powiedzmy 12 i pisać mądrze, mieć własne zdanie itp.
Wiadomo każdemu czasem zdarza się palnąć głupotę i nie ma się czego wstydzić, nikt nie jest idealny. I tak jak 70 letni dziadek ma prawo wypowiadać się na forum, tak 10 letnie dziecko też ma do tego prawo o ile nie łamie ogólnie przyjętych zasad.
[cytuj]Masz swój rozum? Czy jak ktoś Cie zjedzie to już zdanie zmieniasz? Pomyśl nad sobą!
Zdanie ma takie władza, a że władza się wciąż zmienia...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A ja jestem damian kompletny debil choć mam już 17 lat.A teraz tak na serio ~sansiro niektóre 9 czy 10 letnie dzieci piszą mądrzejsze posty od ciebie a ty się skarżysz na nich że są za młodzi i że łupoty piszą czasami się zastanawiam czy tacy użytkownicy jak ty używają czasami mózgownicy.Nie po to nosisz głowę na karku żeby tylko się woda do środka nie lała.
sansiro, a ja Cie prosze zeby smi powiedzial co to jest: "kaunuch" Bo mnie to ciekawi i przez to nie moge spac