Nie jesteś zalogowany.
Skończcie już ta bzdurną dyskusje, nie widze sensu w dalszym kontynuowaniu, ale za to widze tutaj masę off topów...
Nie no, w sumie do tematu, akurat jest tu o głupich i z dupy wziętych kwestiach na forum powodowanych wiekiem xD BeAsTMaStEr, przyznaj się, ile masz lat
ja mam 20 lat
Skończcie już ta bzdurną dyskusje, nie widze sensu w dalszym kontynuowaniu, ale za to widze tutaj masę off topów...
Ja tu w ogóle nie widzę sensu merytorycznego od samego początku tematu
Ludzie chcięli się "wyżyłować" więc to zrobili... i dobrze, bo atmosfera mogłaby przerzucić się jakieś inne wartościowe wątki.
Bardzo mi się podoba ten wątek jeśli ktoś był by tak uprzejmy to może przybliży mi sprawę z Allegro bo chciałbym się jeszcze pośmiać
ok, oto skrócona wersja wydarzeń:
Ej lole ten http://www.allegro.pl/item138390261_naruto_odcinki.html to moja auukcja:D nie czepcie sie lamusy:D Pozdro;)
Jak ludzie zaczęli go jeb**, to chyba postanowił włazić każdemu w dupę (takie wrażenie odniosłem) - przykłady:
Beavis widac ze jakiegos anime ci brakuje pm me na gg to ci jakies skoluje lubie takie bazaarowe gadanie:P Jestes OK. Wszyscy sa ok ja tez jestem ok Allegro jest nie ok:P.Pozdrawiam wszystkich:P
Ja was bardzo lubie :d ostatnia rzecz!!! Jezeli juz sie tak staracie juz nie bede sprzedawal nikomu anime Bo was[respekt][respekt][respekt]:).Dziekuje za miły pobyt w waszym toważystwie. Doceniam to i Pozdrawiam
tez was bardzo lubie Nie czytaliscie co napisalem to byly moje pierwsze i ostatnie sprzedawczyki Pozdrawiam:)
Ps. Zaprosze was na lody albo na cukierki i atmosfera sie ureguluje:D:P[yahoo]
Tekst zaczerpnięty z [url]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=111695] - żeby nie było, że sobie wymyślam.
Piter666 tobie to napewno nie bede właził w dupe bo nei jestes nawet kija w dupe warty;]
Piszecie takie głupoty, że aż oczy bolą od czytania tego.
Proszę o jakiegoś Admina o usunięcie tego wątku !
TEMAT ZAMKNIÄTY BO NIEPRZYJEMNIE SIÄ ROBI !!!
Tu jest wiele bezsensownych tematów i wątków. Forum w tej chwili to jedno wielkie śmietnisko. Komuś coś przychodzi na myśl i od razu zakłada temat, a tu od razu 150 postów, z których i tak czyta się około 1/10, bo komu chce się czytać tyle myśli?
To chyba najaktywniejsze forum in entire WEB.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-04 14:27:16)
Tu jest wiele bezsensownych tematów i wątków. Forum w tej chwili to jedno wielkie śmietnisko.
To akurat jest fajne.
No skoro ty ~(wszystko w)OBI piszesz post na 1,5 minuty(i w dodatku krótkie i bez sensu), to się nie dziwię.
No skoro ty ~(wszystko w)OBI piszesz post na 1,5 minuty(i w dodatku krótkie i bez sensu), to się nie dziwię.
Tak, tak, wszystko przez mnie. Sabotaż, te sprawy.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-11-04 14:45:00)
Piter666 tobie to napewno nie bede właził w dupe (...)
Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mnie to cieszy
EDIT:
Proszę o jakiegoś Admina o usunięcie tego wątku !
Wypraszam sobie takie praktyki, to trzeba zachować dla potomnych
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-11-04 14:46:43)
Rammstein napisał:Proszę o jakiegoś Admina o usunięcie tego wątku !
Wypraszam sobie takie praktyki, to trzeba zachować dla potomnych
Ale zamknąć można
Aczkolwiek władze praktykują ostatnimi czasy mało eleganckie wykaszanianie wątków bez dania racji.
Zamknąć można, ale tylko w ostateczności (która chyba jeszcze nie nastąpiła)