Nie jesteś zalogowany.
hehe no comments.....
nie rozumiem tych japonców..... dlaczego nie podpalili jeszcze tych samochodów żeby już się skończyły te fillery..... ile oni mają cierpliwości trza ukamienniować tych ZŁYCH ludzi może skrytobójcy na to pojdą jak myślicie czy wioska konoha weżmie taką misje ......żeby sprzątnąć paru takich od fillerów:P:P[ukryty][zly][kupa]
ale jestem zdenerwowany :P
[cholera][cenzura][zly]
a tak naprawde to już jest załosne manga już daleko z przodu a anime jeszcze nie ruszyło z miejsca:-D:-D:-Dto poprostu[kupa]and[shithappens]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-11-04 00:53:48)
No to co organizujemy zbiórke na wyjazd do japonii i sami podpalimy im te samochody
Mam lepszy pomysł
może zrobimy powtórke z USA z 11 września
tym razem cel: TOKIO :>:>[klnie]
Mam lepszy pomysł
tym razem cel: TOKIO :>:>[klnie]
jak dla mnie to nawet w formie żartu twoja wypowiedź nie jest na miejscu to co było 11 września w USA do dobrych rzeczy nie należy i lepiej żeby tak sie nie działo.
edit: miał bym taką prośbe o co lata z tą aukcją Sansiro dość dawno mnie tu nie było i chciał bym sie dowiedzieć o co lata bo już w chyba 2 tematach coś tam było napisane o tej aukcji ale bez żadnych szczegółów.
edit 2 : aa już czaje przeczytałem temat "Średnia wieku animesub-userow..." heh
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-11-04 15:16:00)
Byakuya4 napisał:Mam lepszy pomysł
tym razem cel: TOKIO :>:>[klnie]jak dla mnie to nawet w formie żartu twoja wypowiedź nie jest na miejscu to co było 11 września w USA do dobrych rzeczy nie należy i lepiej żeby tak sie nie działo.
edit: miał bym taką prośbe o co lata z tą aukcją Sansiro dość dawno mnie tu nie było i chciał bym sie dowiedzieć o co lata bo już w chyba 2 tematach coś tam było napisane o tej aukcji ale bez żadnych szczegółów.
edit 2 : aa już czaje przeczytałem temat "Średnia wieku animesub-userow..." heh
Żarcik:P:)... Widać, że jestem Popularny:P Fajnie[wstyd]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-04 15:49:41)
Widać nie którzy lubią Czarny Humor pozdrawiam ( Monthy Python )[ukryty]
Ale mnie denerwuja te fillery, ten ostatni ep taki glupi i nudny ze szkoda gadac. Juz 208 ep a oni nadal te fillery puszczaja i sie nie zapowiada zeby skonczyli;/ Dobrze ze przynajmiej Bleach trzyma poziom
Jak Bleach trzyma poziom to ja nie wiem................................[ostrzezenie]
Jak Bleach trzyma poziom to ja nie wiem................................[ostrzezenie]
porownaj sobie zapychacze z bleach z zapychaczami z naruto. W naruto na epku to mozna zasnac a w Bleach przynajmiej sie cos dzieje. Ale wiesz o gustach sie nie dyskutuje, mi sie podobaja odcinki Bleach co teraz leca.
[deprecha]bullshit bleee bleee bleeeeeeeeeeeeeee
ja nieczytam wogle mang ale w naruto widzialem kiedys ie filery zaczeły a w bleachu sie nie skapłem
siedziałem cicho bo mnie to narzekanie dobijalo ale ten ostatni zapchosyf grrr na 6 rat rozłożyłem bo za 1 raz nie dalem rady obejrzeć normalnie masakra nie oglądam więcej wole sobie dalej mange czytac bo manga coool
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-11-04 20:42:12)
nom tylko w miare czytania apetyt rośnie ... I quess harakiri should be enough for me
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-11-04 22:09:04)
Powiem tak!!!
NARUTO było kiedys moim ulubionym Anime! No własnie a czym jest teraz ........ Mój kuzyn nie ogląda już tego od 30 odcinków. Praktycznie jak padła twierdza Orochimaru nic się konkretnego nie dzieje. Ostatnie odcinki troche ciekawsze, ale to wszystko. Chyba naprawde była inna ekpia która robiła pierwsze odcinki. Teraz pewnie mają jakieś długie wakacje? Ile bym dał żeby pojawił się Sasuke, żeby Naruto wznowił swój trennning, żeby zaczeli się tłuc z Klanem Akatsuki, żeby Rock Lee otworzył kolejne Bramy itd. No nic tylko trzeba wierzyć w jakieś zmiany!!!
Sasuke Rulez.............................................
DIE Naruto
Sasuke Rulez.............................................
DIE Naruto
predzej odwrotnie [jezor]
heh zwała, brawa dla PATI
Odważna jeseś!!!! buziaki
Sasuke with Mangekyu Sharinghan is the best
Ostatnio edytowany przez Byakuya4 (2006-11-05 23:49:13)
Ty juz przestan z tym Sasuke...:P
Ostatnio edytowany przez mati1988 (2006-11-05 23:53:01)
Ja tylko stwierdzam fakt, że to jedyna cool postać. Gdy odeszła (wszystko się rozsypało)
[rip]NARUTO[rip]
[Ja tylko stwierdzam fakt, że to jedyna cool postać. Gdy odeszła (wszystko się rozsypało)
NARUTO]
no i wlasnie dlatego go nie lubie:P
Ostatnio edytowany przez mati1988 (2006-11-05 23:57:00)