Nie jesteś zalogowany.
Ja powinienem być na BACE jak wszystko się uda ;]
Hey ludzie mam pytanie czy ktoś będzie wracal pociągiem z Wrocławia przejeżdżając przez Skierniewice, lub Ĺódź ? jeśli tak to w który dzień wraca ? (niedziela , poniedziałek ?) Odp szybko jeśli możecie
dobra chociaż kto z Warszawy jedzie ? tak będzie bardziej zrozumiale ;p
a jedzie ktos z p-nia oprocz tej jednej osoby o ktorej wiem, bo sie zastanawiam czy nie zaszczycic konwentu swoja osoba xDD
ok to jakby ktoś się chciał zabrać z wrocławia z moją ekipą (tak z ~6-8 osób - Kisiel - to 200 zł na konwent! chcę darmową wejściówkę ) to o 9 rano na krzyżówce na nowym dworze (przystanek nowy dwór/krzyżówka) szukać gościa z LO w brytyjskim moro i śmiesznych okularach
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-11-01 23:43:06)
to jak kampai ma jechać to ja nie jade
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
to jak kampai ma jechać to ja nie jade
xDDDDDDDDDDDDDDDD
powiem tak: LOL
A ja tam jadę:D Dostałam wolne w pracy i mogę poszaleć:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
dobra nie jade:P
Kisiel - to 200 zł na konwent! chcę darmową wejściówkę
Haha Jakbym ci powiedział jaki jest budżet to padłbyś na twarz najpierw a potem całował nas po stopach opowiadając potem, że jesteśmy prawie jak karitas
Jakby ktoś mnei szukał od razu: Nie będzie mnie na poczatku konwentu! Będę dopiero od 12-13. Niestety złożyło sie, że mam egzamin w sobotę rano a drugiego terminu nie będzie tylko kiedy ja sie zacznę uczyć?
ktorko i na temat 550dvd komp i poszukuje tragararza ktos chetny?
hmm... tragaż... ;p zobaczymy.. a jeśli tak to gdzie trzeba by było się wstawic ?
ktorko i na temat 550dvd komp i poszukuje tragararza ktos chetny?
to trzeba bylo tyle nie sciagac i by ci bylo lzej btw ja tez sie tam zjawie
strona s.w.a.t. nie działa, konwentowa strona też się nie odpala. To jest ten konwent, czy nie i gdzie? może się zjawie...
konwent jets,m tylko gorzej z bliższym okresleniem miejsca i czasu
Będzie w pytkę, jak mniemam.
Wszelkie przygotowania są właśnie w trakcie. Można rzec 70%.
Ja jestem padnięty, do zobaczenia jutro na konie.
Właśnie wróciłem z "przedkonwentu"... pokaz anime w akademikach polibudy.
Fajna atmosferka, liczę na więcej podczas Baki
Nie wiem jakie zdanie macie Wy na ten temat, ale ja uważam ze konwent byl słaby, mówiąc krótko i zwięźle.
Nom dokladnie ;/ Liczylem na cos wiecej.