Nie jesteś zalogowany.
Sasuke cool postac? Kazdy ma swoje zdanie ale dla mnie to on nie jest cool.. wystarczy zobaczyc jak sie zachowuje. Co to nie on i jaki z niego kolo na dzielni (jak to drechy mawiaja
)[shithappens]. Mysli tylko o sobie..[shithappens]. Ale kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje..
Pati proszę nie praw mi morałów...
Wiem, że każdy ma swój gust
[wstyd]trochę mi głupio... nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SASUKE RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[jezor]
Dla mnie najlepszy to jest rondel (rondel=Gaara)
Brawo......
Jedna z lepszych postaci
ale Sasuke by go teraz zmiażdżył
Do usłyszenia i dobranoc
Buziaczki
Brawo......
Jedna z lepszych postaci![]()
ale Sasuke by go teraz zmiażdżył![]()
Do usłyszenia i dobranoc
Buziaczki
jasne, jasne :P[jezor]
EDOT:
Natanael, zgadzam sie z toba. I kazdy kto ogladal Naruto, znajdzie sobie przynajmniej jedna postac ktora polubi.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-11-06 00:14:49)
Skoro mowa o postaciach, nie wiem jak akcja ma sie w mandze, ale chcialbym zobaczyc walke Itachi'ego z Orochimaru. Moze dozyje... Na kogo stawiacie?[kombinuje]
btw. jesli skoncza sie fillery to ostro alarmujcie! Najlepiej w postaci nowego watku:)
ja stawiam na Itachiego. Bo ktos w anime wspominal, ze Itachi jest silniejszy nawet od Orochimaru.
Wg mnie Itachi by wygrał bo z tego co słyszałem to SPOILER w mandze Naruto wygrał z Orochimaru SPOILER (nie czytam)
Ale i tak najlepszy jest Shikamaru:P
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-11-06 00:19:32)
ja stawiam na Itachiego. Bo ktos w anime wspominal, ze Itachi jest silniejszy nawet od Orochimaru.
Ja tak samo...
Co do postaci Itachi'ego: wkoncu ktos kto malo mowi a wiecej robi, poza tym jest skuteczny.
Ja bym to widzial tak: wielka bitwa, Akatsuki vs. reszta swiata:D
Akatsuki by wygrali :D:D:D
i dobrze! A potem tylko 50 fillerow z pogrzebami poszczegolnych postacixD
Hmm, a ma wogle do tej walki dojsc?? Wg. mnie powinno byc tak: Itachiego zabije Sasuke, a Orochimaru Naruto.
Chyba raczej Itachi zabija Sasuke a Orochimaru Naruto
PS wiluS jakoś przeczytałem to Andrychów jako Antydrechów To chyba przez te wzmianki Pa3cji o drechach
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-06 01:05:41)
Co ma być to będzie ale w walce Oro, Itachi stawiałby mna Itachiego( mimo iż podstępem Oro i tak by wygrał)
Ale z was ludzie słabej wiary. Moze i tak jest to denne, ale powinno być tak : Sasuke Zabija Itachiego jak planował. A potem Naruto przywala z banni w Sasuke i staje sie dobry he he.! Nie ma to jak Happy End
Przeciez w 1 serii orochimaru sam mowil, ze Itachi jest od niego silniejszy...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Przeciez w 1 serii orochimaru sam mowil, ze Itachi jest od niego silniejszy...
To było na początku 2 serii
onee-chan nie lubisz sasuke ? ;x a mi sie podoba sasuke imho ze gara samolubny tez jest ;x To obie te postaci lubie ... ale i tak sasuke prowadzil podczas 1 starcia z nimi ;x nie czytam mangi ale chyba zaczne przez spoilery w naruto ;x