#1 2006-11-06 15:06:11

SiwyCZR
Użytkownik

Shounen Onmyouji

Shounen Onmyouji
shounen_onmyouji_kazane_01b.gif
shounen_onmyouji_radio_01b.gif

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4214
Dzisiaj jakoś przypadkiem natrafiłem się na to anime widząc w tytul "Shounen" nie moglem przejsc obok tego objętnie jezor Po obejżeniu openingu (LINK) pierwsze co mi wyszło z ust to SOUL HUNTER jezor, acha i chciałbym, podkreślić, że opening jest naprawde dobry. potem przyszedł czas na ending (LINK) ten tez jest dobry smile i nadal mi klimatem przypomina Soul Hunter'a jezor. Seria utrzymana w klimacie okresu Heian tu maccie maly opis:
Masahiro Abeno is the grandson of the great omnyouji Seimei Abeno, who passed his teachings on to his grandson. Masahiro lost his sixth sense and the ability to see spirits, but with Mokkun as his guide, he works to become his grandfather's successor.
Narazie najlepsza grupa wydająca to anime to: Yoroshiku
strona główna: http://seimeinomago.net/web/
ja juz sciagam 1 ep. czy ktos juz sciagnal, ogladal i mogl by zarzucic komentarz?
bedzie to ktos tlumaczyl?

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#2 2006-11-06 15:24:55

wariacik
Użytkownik

Odp: Shounen Onmyouji

Ja mam 1 epek na dysku od łuższego czasu, ale jakoś nie moge się zaniego zabrać. Ale musze powiedzieć że kreska i animacja wyglądają całkiem dobrze.

#3 2006-11-06 15:27:44

Karasu
Użytkownik

Op mi się nie podoba, jakiś taki... dupny xD Ta kobita za bardzo męczy sprzęt :/ Nie ściągam tego jezor

#4 2006-11-06 15:38:57

Krusty
Użytkownik

No musze powiedzieć, że po obejrzeniu 1 epka mam mieszane odczucia. Z jednej strony zapowiada się, że coś może z tego fajnego będzie /stworki,powtorki,egzorcyzmy i inne takie ;o)/, a z drugiej tak jakoś nic mnie nie wciągneło /nie odczuwałem potrzeby obejrzenia od razu następnego epka - pomijam fakt, że jeszcze się nie ukazał ;o)/. Tak więc nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać i zobaczyć czy to będzie coś wartego uwagi czy też nie.

#5 2006-11-07 16:46:59

SiwyCZR
Użytkownik

Jak sie nie ukazal? ja juz od wczoraj mam 2 epy od Yoroshiku lecz czekam na suby PL i mnie skreca smile_big

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#6 2006-11-07 18:10:37

Krusty
Użytkownik

A przepraszam, akurat właśnie wczoraj wyszedł jezor ,ups. W takim razie zapuszczam i oglądam, później podzielę się wrażeniami smile_big

#7 2006-11-12 18:07:41

Krusty
Użytkownik

Rozkręca się, rozkręca ;o). Zapowiada się coraz lepiej. Zaraz oglądam czwarty epizod ;o).

Stopka forum

© Animesub.info 2024