Nie jesteś zalogowany.
Zagłosowałam specjalnie dla Was , bo manga średnio mi się podobała i na pewno nie kupię.
Dzięki
Jak Death Note wyjdzie pod logiem jpf-u to naprawdę będę pod wrażeniem i na bank kupię. Taaaki hicior...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-06 14:10:21)
Jeszcze niech sie sprezaja z naruto wydaja ciagle fma jeszcze nich zaczna z d.gray, bleach i one piece to ich po kocham
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-06 14:26:06)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Tia... death note i d.gray. Też bym ich pokochał, Jadak
nie ma "rzeczy" nie mozliwych...
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-11-06 15:47:00)
Nie wiecie gdzie może znajdę stronke z download-em openingów i endingów anime????
ehh w death note o to sie pytasz? powazny jestes? ;x mattaku wwww.isohunt.com
szkoda ze nie wziol oczu shinigami ; x
a znasz może jakąś fajną rozbudowaną stronkę z Anime Music??
Ostatnio edytowany przez Byakuya4 (2006-11-06 17:08:24)
szkoda ze nie wziol oczu shinigami ; x
Sądze, że właśnie fajnie że ich nie wziął. Ja byłem całkowicie pewien że je weźmie a jednak stało się inaczej. Anime musi zaskakiwać, bo inaczej jest beznadziejnie nudne
moze dodstnaie jeszcze skrzydla kto wie kto wie ;x
Póki co każdy odcinek mnie zaskakuje Oby tak dalej
No jestem już po 5 odcinku Death Note. Jak to kązdy epizod i ten jest prze***iony, ze tak juz sie wyraze i jak zwykle zaskakuje. Nie moge sie doczekac kolejnego epa bo jak zwykle akcja tak sie toczy, że nie wiadomo co nas czeka w kolejnym odcinku!!!!!!!!!!!
Edit: Licząc teraz (jest godzina 18.53) na jpf.com.pl na mange Death Note AŻ 960 osób (90%) jest na TAK i aż 108 (10%) na nie (czemu az tyle?). Kto wie może jpf naprawde wyda tą mange?:)
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-07 19:53:32)
jak już coś to tę mangę... być może że wydadzą, ale ja obstawiam że gdzieś w połowie przyszłego roku, bo jakoś wcześniej mi się nie widzi...
No kurde dobra byki robie no nic:P ale jak mi zwracasz uwage , że blędy robie to sam ich nie popełniaj
wiem, że popełniłem błąd interpunkcyjny, ale był to zamierzony efekt... jak już jesteśmy przy błędach, to nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym... ale walić to, przecież to temat o Death Note, a nie o błędach...
5 odcinek był miodzio, z niecierpliwością czekam na kolejny epek...
Zna ktoś utwory podobne do tego pod koniec pierwszego odcinka jak pisze w death note ?
Mavet napisał:szkoda ze nie wziol oczu shinigami ; x
Sądze, że właśnie fajnie że ich nie wziął. Ja byłem całkowicie pewien że je weźmie a jednak stało się inaczej. Anime musi zaskakiwać, bo inaczej jest beznadziejnie nudne
Gdyby je wziął to by było za proste a nie o to chodzi w tym anime , mamy tu do czynienia z pojedynkiem dwóch genialnych umysłów . Oczy shinigami u Lighta/Raito popsułyby troszkę klimat...choć w openingu i endingu on ma takie dziwne oczęta więc kto wie co się stanie
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-09 01:03:13)