Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
jak w temacie. Sprawa jest taka jakiś czas temu umuwiłem się z pewnym kolesiem na wymianę
Db Movie za czyste płyty. Miałem też zrobić synchro napisów do tychże. Troche się czas przedłużał a było to spowodowane remontami w domu i brakiem kompa. Koleś mnie spisał na straty a mi jakby tego było mało padło gg. Oczywiście nie mam jego kontaktu ani wogóle niczego. Szukam go przez opis na gg od jakiegośmiesiąca. W akcie ostatecznej desperacji zakładam ten wątek. Jak o ciebie chodzi to się do mnie zgłoś na gg, pm lub maila.
A jak już go znajdzoesz, to chociaż nas powiadom, żebyśmy się nie martwili.
Nie no, ...;)ja mówię serio.
Spoko jak znajde to powiadomie ale póki co to nadal trzymam płyty i jestem w kropce
raczej go nie znajdziesz
Daj to ogłoszenie na Allegro. Tam znajdziesz mnóstwo tego gościa
znalezienie osoby po opisie ? absurdalny pomysl ;x
ja miałem wymiane jakies miesięc temu albo 2 db za rycerze zodiaku wysłałem płyty z całom serią plus movie a do dragon ball do dzis niedostałem to jak to ty, to daj daj znac gg
Hmmmm, skoro padło Ci GG to nie można było ściągnąć roosters z serwera GG? Chyba eksportowałeś kontakty na serwer, co? :>
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-11-07 11:47:34)
Hmmmm, skoro padło Ci GG to nie można było ściągnąć roosters z serwera GG? Chyba eksportowałeś kontakty na serwer, co? :>
No własnie nie ,
[cytuj=shiba] ja miałem wymiane jakies miesięc temu albo 2 db za rycerze zodiaku wysłałem płyty z całom serią plus movie a do dragon ball do dzis niedostałem to jak to ty, to daj daj znac gg
Sam byś sie na gg pofatygował to mi zależy czy tobie. A i tak to nie o ciebie chodzi.
Strony 1