Nie jesteś zalogowany.
Ja na glowie mam Takie długo krutkie na 10 cm-8cm:D Może żartuje[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-07 00:15:04)
Jasmine napisał:Długie włosy są fajne
zależy jakie;)
spod pach
z klaty
łonowe<<<<DZieci nie patrzec!!!:)[cenzura]
nosowe:P
@sansiro masz specyficzne poczucie humoru...
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-07 00:23:57)
sansiro napisał:Jasmine napisał:Długie włosy są fajne
zależy jakie;)
spod pach
z klaty
łonowe<<<<DZieci nie patrzec!!!:)[cenzura]
nosowe:PPanu już podziękujemy...
[respekt]WIesz to tylko żarcik:)[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-07 00:16:04)
mmmmmmm... zawsze chcialam miec chlopaka z dlugimi wlosami...
A ja lubie dziewczyny sciete na 20 cm i te co maja baki
Quithe napisał:Potatoe napisał:Moje zdjęcia są tutaj Troche stare, ale jak będą nowe(i ten temat też tu nadal będzie) to dam znać:)
Przyznaj się, co paliłeś przed zrobieniem tego zdjęcia?
Nic, jestem niepalący, pytanie powinno brzmieć: "co piłeś?"
zresztą wszyscy z jakiś przyczyn twierdzą że "zabijam wzrokiem", a ja nmie wiem o co chodzi:(
wytłumaczy ktoś?
Taki zaje..ny masz wzrok po prostu xD
pa3cja napisał:mmmmmmm... zawsze chcialam miec chlopaka z dlugimi wlosami...
This is sick, dude, sick!!
Taa, przy zapuszczaniu włosów najgorsze jest, że w pewnym etapie nie możesz ich spiąć i wszędzie latają bez ładu i składu xD
Hmm, czyli mam rozumieć, że facet w dreadach żadnej z was się nie podoba?
Nie dość, że jestem jedyny na ansi (który się zdeklatował ) to jeszcze bojkotowany
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe, a kto Cię tu bojkotuje? Nikt nawet nie wspomniał o dreadach
Jest update, 48 znakow do koncaXD
~fuchikoma sam to zbudowales?[kombinuje]
niestety nie :/
mam za mały wybór klocków, a ceny w Allegro są na tyle wysokie, że
wolę kupić kolejne dvd/książki/gry niż pakować kasę w Lego
btw. znalazłem kiedyś fajny edytorek lego na pc,
pov-ray nawet potrafił z tego wyrenderować tapetę,
ale to ciągle nie to samo
POST EDYTOWANY XDDDDDDDDDDDDd
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-12-17 19:29:00)
Quithe, a kto Cię tu bojkotuje?
Nikt nawet nie wspomniał o dreadach
I to Go boli
Hatake, co do drugiego zdjęcia - widze że kotek jest nieodłącznym elementem wystroju
*cute*
Hatake, co do drugiego zdjęcia - widze że kotek jest nieodłącznym elementem wystroju
![]()
*cute*
a jakże:D kotek spędza w moim pokoju, średnio 17 godzin dziennie, a czasami to i całą dobę:P
Tak jak i mój u mnie Z tym że ja mam sztuk 6, więc się wymieniają skubańce i zawsze któryś u mnie jest
A tak w ogóle to ciekawe zdjątka, zwłaszcza ostatnie
(jak byłam młodsza to też lubiłam sobie takie "fryzury" z szamponów i włosów kleić)
Jasmine napisał:Quithe, a kto Cię tu bojkotuje?
Nikt nawet nie wspomniał o dreadach
I to Go boli
Trza się z faktem pogodzić, niby coraz populatniejsze (oby nie bardziej, bo Mandaryna w dreadach to już zdrowa przesada[shithappens]) to jednak jeszcze nie tak bardzo, by o nich wspominać mówiąc o długich włosach
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe bo sam musisz przyznać że zdecydowanie więcej jest osobników długowłosych bez dredów, może dlatego samo się narzuciło. Przy dalszym "wgłębianiu" się w temat można dotrzeć i do tego Ja mam kilku kolegów ( i koleżankę...) z dredami i wg mnie wygląda to ekstra
(aczkolwiek Mandaryna w takiej fryzurze mogłaby wyglądać cokolwiek.. nowatorsko
)
Tak jak i mój u mnie
Z tym że ja mam sztuk 6, więc się wymieniają skubańce i zawsze któryś u mnie jest
A tak w ogóle to ciekawe zdjątka, zwłaszcza ostatnie
(jak byłam młodsza to też lubiłam sobie takie "fryzury" z szamponów i włosów kleić)
hehe, szalony jestem i sobie robię:D znudziły mnie jakieś monotonne zdjęcia ze sztywną miną, trzeba było zrobić coś lepszego:D
6 sztuk powiadasz? no ja to mam narazie jedną, ale ile to się kotów mi nie przewinęło przez dom, to o ja cie... wiesz kotka, to ciągle rodziła (tatusie, to koty z piwnicy xD)
w sumie miała 10 ciąż, z czego z jednej zostawiłem taką kotke jedną, i ta też miała koty:P akurat obie naraz rodziły więc, 2 duże i 9 małych mi biegało po domu:P
a teraz czarnuch znów jest "niby" w ciąży, nie wiem do końca, kilka dni temu wody odeszły, gruba jak krowa, ale nic nie rodzi:(, może sobie uroiła czy coś^^
Quithe nie jesteś sam:) Kumpel ma dredy i jest zalogowany na ANSI, ale się nie udziela na forum:(
A co do włosów to moje sięgaja mi troche ponizej ramion i taka długość na razie mi odpowiada:D
Potatoe napisał:Quithe napisał:Przyznaj się, co paliłeś przed zrobieniem tego zdjęcia?
Nic, jestem niepalący, pytanie powinno brzmieć: "co piłeś?"
zresztą wszyscy z jakiś przyczyn twierdzą że "zabijam wzrokiem", a ja nmie wiem o co chodzi:(
wytłumaczy ktoś?Taki zaje..ny masz wzrok po prostu xD
sansiro napisał:pa3cja napisał:mmmmmmm... zawsze chcialam miec chlopaka z dlugimi wlosami...
This is sick, dude, sick!!
Taa, przy zapuszczaniu włosów najgorsze jest, że w pewnym etapie nie możesz ich spiąć i wszędzie latają bez ładu i składu xD
Hmm, czyli mam rozumieć, że facet w dreadach żadnej z was się nie podoba?
Nie dość, że jestem jedyny na ansi (który się zdeklatował) to jeszcze bojkotowany
![]()
Ja nie mam nic przeciw dredom, ale za też nie jestem.....
na fotce mam też dwa inne zdjęcia na których mam "normalny wzrok".... Zresztą czego sie można spodziewać po zdjęciu do dowodu??
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2006-11-07 16:05:50)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
mmmmmmm... zawsze chcialam miec chlopaka z dlugimi wlosami...
pa3cja i inne zainteresowane forumowiczki:
JESTEM WOLNY(nie zjęty), jeśli któraś mieszka w okolicy Krakowa i jest na tyle cierpliwa aby wyczekać aż znowu zapuszcze włosy to prosze sie zgłaszać (minimalny wiek 17 lat):)[los]
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."