Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
zna ktoś może anime w którym wystąpiła postać bez głowy??[fuj]
Ostatnio edytowany przez Byakuya4 (2006-11-07 22:04:45)
Gantz na samym początku główni bohaterowie (tak nie pomyliłem się główni bohaterowie tracą głowę a potem akcja toczy się dalej polecam), i potem jeszcze kilka innych postaci
Poza tym Elfen Lied hehehe
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-11-07 22:10:56)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Are? Można prosić o szczegóły? To chyba nie główny bohater, bo... trochę dziwne by to było. o.O
[cytuj=opcy]Gantz na samym początku główni bohaterowie [/quote]
OMG, a jednak?[hehe][los]
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-11-07 22:10:54)
Hmm, FMA gdy Alfonsowi odpadał kaszkiet xD
A tak w ogóle to Krowa i Kurczak
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
na samym początku... heh
źle mnie zrozumiałeś, chodzi mi o takiego kolesia, który nie ma głowy przez całe anime[szpan]
Ta, Happy Three Friends <lol>, bo anime takiego nie widziałem:
-"Keisuke, podać ci herbaty?"
-"Dzięki tylko, że... nie mam głowy..."
no ciekawe.............
znów zimno...................
może ktoś inny spróbuje??
Ostatnio edytowany przez Byakuya4 (2006-11-07 22:14:33)
Niestety poza przypadkiem że komuś odrabali głowę i nie odzyskał jej do końca serii (jako że w wyniku zabiegu odcinającego wyzionął ducha) stwierdzam że raczej nie ma anime gdzie bohater pozbawiony by był tego co ma nad szyją i odgrywałby jakąś znaczniejszą rolę (wyjątkiem jest Gantz ale to tylko dlatego że bohater swoją łowę odzyskał).
Jesli rzeczywiście tak brakuje ci "bezgłowych" wrażeń to proponuje kupić kurę i siekierę, podobno jeszcze 10 metrów bedzie potrafiła kura przebiec.
W anime, nawet w horrorach, bezgłowych postaci nie uświadczysz, niestety.
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-11-07 22:23:18)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Przegrałem zakład
Założyłem się o 3 żubry(napój bezalkoholowy), że jest takie anime.
A tu taka niespodzianka.
Może ktoś mi pomoże??
Taskieteeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Byakuya4 (2006-11-07 22:35:26)
no dobra Odwdzięczę Się:P
gezz nie dam sie nabrać drugi raz!!!!
Nie oglądałem tego filmu[los]
Ja chce anime...................
No dobra 1/3 nagrody z zakładu prześle pocztą dla tego kto mi wskaże anime[fuj]
W Tokko szybko głowy odpadają...
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
o jakie anime prosiłem..., chyba się rozpłacze.........
Taskieteeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
"Daskete" chyba...
And... that's the way the cookie crumbles.
Strony 1