Nie jesteś zalogowany.
Turquoise napisał:Jest film "Jeździec bez głowy" polecam
Byakuya4, ja przez powyższy cytat żadnej podpuchy nie widzę, masz czarno na żółtym (xD) napisane, że to film
Poza tym najpierw była legenda i chyba w USA
![]()
Co do włosów na głowie u kobiet, jakoś nie mam określonej ulubionej długości. Zależy, co której pasuje i z czym lepiej wygląda
Sorki nie zauważyłem słowa "film"!!!!
Ja slyszalem od kumpli komenty ze jak tarzan wygladam, ale ja sie tylko z tego smialem, lubilem swoje wlosy dopoki i mnie nie zaczely denerwowac
A mnie w trakcie zapuszczania na Wood dwóch łysych pytało, czy jestem hippisem xD Pominę fakt, że prawie uniknąłem sklepania michy...
Teraz mi lud mówi, że z wszystkich opcji włosów jakie miałem na głowie w dreadach mi najlepiej
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
nie musisz specialnie ścinać włosów, bo kolegom i koleżankom się to nie podoba i narzucają ci swoje widzimisie, ważne, że tobie pasują:P
ja mam gdzieś, co ludzie o mnie mówią, bo nic nie poradzę, że tak mnie natura obdarzyła.![]()
no ale i tak już po wszystkim, bo ściełeś
Włosy długie to był eksperyment - nie udany ( tj. uważam , że były piękne śliczne itd. ) , ale zabierały mi za dużo czasu ( musiałem je myć 2 razy dziennie ) , na treningach wylatywały całymi kępami ( wylatywały - były niemal wyrywane ) , i uznałem że na wakacje to wole zarywać do dziewczyn niż się bawić z grzebieniem .
Ja też niedawno miałem długie włosy , i do tego pofarbowana/rozjaśnione na BARDZO mocny blond, ale rok temu ściąłem je.
A, przed wakacjami postanowiłem znowu zapuścić włosy ( swoje jeszcze krótkie pofarbowałem na czerwony ) i chciałem sobie zrobić fryzurkę szarpaną, cieniowaną, i po wakacjach sobie zrobiłem, ale nie podobało mi się za bardzo, i teraz znów mam na około 3 cm . Może bym ich nie ścinał, ale strasznie się kręciły, a ja tego nie lubię ;]
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-11-08 01:36:12)
Oczami Fana Blog ;]
Jakoś nie umiem zrozumieć facetów, którzy farnują włosy (sic!) xD
Mam co prawda oprócz wojego "brudnego blond" 4 inne kolory, ale to wynikło z przedłużania dreadów włosami o innym kolorze xD (zaraz odezwą się głosy "fuuuuuuj, czudze włosy na głowie" )
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
fuuuuuuj, czudze włosy na głowie
znalazłem kiedyś fajny edytorek lego na pc,
pov-ray nawet potrafił z tego wyrenderować tapetę,
ale to ciągle nie to samo
Prawie jak GTA Vice City.
szkoda ze ja nie miale mdlugich wlosow hyhy jako jedyny chyba z was
ale przez to ze mam swoj styl kazdy kto mnie widzial wie jaki ;p
Turquoise napisał:Ale dziewczyny z dlugimi wlosami to sie lubi co nie?
No ba, jeszcze się pytasz
Widać że część meżczyzn na ANSI ma podobny gust. Kobiet też sie to tyczy[hehe]
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2006-11-09 20:47:36)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
wiluS napisał:Potatoe napisał:pa3cja i inne zainteresowane forumowiczki:
JESTEM WOLNY(nie zjęty), jeśli któraś mieszka...Odwazny jestes[respekt]
proszę nie łączyć pa3cji z Krakowem
do RŚL ma bliżej
![]()
...może nawet zapuszczę włosy again
Konkurencja sie robi....[okej][respekt]
Cain.. ty zawsze bedziesz na piewszym miejscu Przeciez jestes moim kroliczkiem nie? :>
Jestem zazdrosny....:(
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2006-11-08 09:38:40)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
ej kroliczki Nie fochac sie prosze tylko
Raz jeden zapuściłem dłuższe włosy. Wszyscy wokoło twierdzili, że wygladam fajnie, ale w pewnym momencie wróciłem do mojego klasycznego stylu (czyt. włosów średniej długości), bo uznałem, że z długim pierzem jest za dużo zachodu. A ja jestem na to zbyt leniwy
Ja w 2 gimnazjum zapuszczalem wlosy niestety nic z tego nie wyszlo a teraz mam tez takie dluzsze i wielkki problem sprawiaja musze je myc co najmniej raz dziennie bo inaczej tyle mam tluszczu na glowie ze mozna by frytki smazyc
Thx za info, Szerszeniek
Mój brat młodszy tyle lat nosił długie włosy, że jak ściął, to go w pierwszej chwili mama na zdjęciu nie poznała
Thx za info, Szerszeniek
![]()
Mój brat młodszy tyle lat nosił długie włosy, że jak ściął, to go w pierwszej chwili mama na zdjęciu nie poznała
mój młodszy tez miał kilka lat długie, poszedł na studia i ściął. ale musze przyznać że teraz wyglada korzystniej. Nie akzdemu długie włsoy pasują, zwłaszcza jak sa rzadkie
Ja w 2 gimnazjum zapuszczalem wlosy niestety nic z tego nie wyszlo
a teraz mam tez takie dluzsze i wielkki problem sprawiaja musze je myc co najmniej raz dziennie bo inaczej tyle mam tluszczu na glowie ze mozna by frytki smazyc
Cóż nie powiem zeby to była informacja jakiej koniecznie i bezzwłocznie chciałam się dowiedzieć
mój młodszy tez miał kilka lat długie, poszedł na studia i ściął. ale musze przyznać że teraz wyglada korzystniej. Nie akzdemu długie włsoy pasują, zwłaszcza jak sa rzadkie
To też racja ale ja nie potrafie się oprzeć urokowi dłuższych kłaczków, sama nie wiem czemu, może chce podświadomie uzupełnić lukę jaką stworzył mój łysy tato...
nie łudźmy się większość facetów będzie "tatami" A mój tata też miał długie bujne kłaczki w nłodości,pewnie dlatego mama na niego poleciała ;)a teraz łysinkę ma:P
Ostatnio edytowany przez ai_suru (2006-11-08 19:35:55)
Zupełnie tak jak mój Jak widze jego zdjęcia z młodości to aż mi się czasami wierzyć nie chce że to on
A mama wie co mi się podoba (a raczej kto...) i czasami nawet coś sensownego uda jej się wykombinować...
Chcialem tylko powiedziec ze to jest cholernie uciazliwe miec dlugie wlosy i jestem pelen podziwu m.in. dla mojej siostry ktora ma bardzo dlugie wlosy ze ma takie jakie ma