Nie jesteś zalogowany.
Mam prośbę. Czy ktoś z Was wie może z jakiego anime lub z jakiej mangi pochodzi dziewczyna z poniższego obrazka? Może nawet imię ktoś będzie znać? :p To dla mnie ważne, z góry dzięki.
a jesteś pewien że pochodzi ona z anime? Może to zwykły rysunek nie odnoszący się do anime, taki jest naprawdę dużo. Ja nie wiem z jakiego anime mogła by pochodzić.
na pewno hentai, ale spytaj kogos kto lubuje sie w tym gatunku oczywiscie jesli jest to z anime
a jak sie pierwotnie nazywal ten plik?
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-11-09 17:16:44)
Niestety, nie wiem nigdy wcześniej nie widziałem tej postaci...
BTW.
Nietypowy wątek więc jeśli chodzi o identyfikację to przy okazji takiego tematu, chcę zapytać czy Ktoś z Was zna wykonawczynię tej piosenki, link jest do gry Flasha, ale chodzi wyłącznie o muzykę, przypomina nieco Ayumi, ale to zdecydowanie nie Ona, jeśli wiecie co to za Wokalistka i jaki to utwór proszę pisać gra, jest Tutaj
na pewno hentai
Wysoce prawdopodobne, ale zawsze można się zdziwić. To może być postać z jakiejś gry, właśnie hentajowej.
chcę zapytać czy Ktoś z Was zna wykonawczynię tej piosenki, link jest do gry Flasha, ale chodzi wyłącznie o muzykę, przypomina nieco Ayumi, ale to zdecydowanie nie Ona, jeśli wiecie co to za Wokalistka i jaki to utwór proszę pisać gra, jest Tutaj
może nie wykonawczynię ale wiem co to jest:
to Move - Gamble Rumble
pochodzi ze ścieżki do Initial D
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Girls Bravo- podobna ale jak to fan art to mogli zmienić : /, tak czy siak anime wymiata
Dzięki wielkie, Cain poszukam, a co do obrazka to możesz podać link z którego pobrałeś go pierwotnie...THX:D
na marginesie fajna gierka
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Okazało się, że to chyba jednak zwykły rysunek odnoszący się do anime, bo znalazłem go na Deviantarcie: http://www.deviantart.com/deviation/168 … _scale%3A5
TO ja mam pytanie. Z jakiego anime jest ta postać -
Ps. prymas, masz gdzieś avatara takiego jak twój, ale w większych romiarach? Miałem go kiedyś na dysku ale mi zaginął.
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2006-11-12 01:19:35)
Rafcik mi twój obrazek coś nie działa...
Rafcik mnie to wygląda na jakąś postać z Warcrafta...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ps. prymas, masz gdzieś avatara takiego jak twój, ale w większych romiarach? Miałem go kiedyś na dysku ale mi zaginął.
Proszę bardzo:
Poprawiłem link - tamten obrazek został gdzieś przeniesiony bądź usunięty.
Hmmm mi go firefox nie odpala
no nie widaÄ go w ff...
Strona pewnie ma zabezpieczenia od hotlinkowania...
Jak da siÄ 'pokaĹź obrazek' wywala ERROR 403 FORBIDDEN i przekierowuje na stronÄ gĹĂłwnÄ
... ^^
TO ja mam pytanie. Z jakiego anime jest ta postać
Mai-Hime?
Mai-Otome?
ps.
www.avatarsland.com , w 80x80, strona 18, dolny lewy róg
Ostatnio edytowany przez lankin (2006-11-12 01:53:38)
jak na moj gust to mai-hime
Ja, znalazłem, co szukałem, dzięki wielkie